Καταλήγει στη Μπαρτσελόνα ο Νεϊμάρ

Η απόκτηση του Νεϊμάρ από την Τσέλσι ή τη Μάντσεστερ Σίτι φαίνεται πως δυσκολεύει ιδιαίτερα, καθώς  ο αντιπρόεδρος της Μπαρτσελόνα, Ζόσεπ Μαρία Μπερτομέου ανέφερε στην ισπανική «Marca» ότι «μπλαουγκράνα» και Σάντος είναι κοντά σε συμφωνία.



Καταλήγει στη Μπαρτσελόνα ο Νεϊμάρ

Στη Μπαρτσελόνα θα ανήκουν τα δικαιώματα του Βραζιλιάνου Νεϊμάρ το προσεχές διάστημα, αφού αυτό που δεν ήθελαν Τσέλσι και Μάντσεστερ Σίτι έγινε. Συγκεκριμένα η Σάντος, που δεν ήταν διατεθειμένη να αποδεσμεύσει το μεγάλο αστέρι της πριν από το 2014, όταν και λήγει το συμβόλαιό του, φαίνεται πως υπέκυψε στην μεγάλη πίεση των Καταλανών και είναι έτοιμη να πει το «ναι», που θα δώσει την ευκαιρία στον 21χρονο επιθετικό να αγωνιστεί για πρώτη φορά σε κάποιο άλλο πρωτάθλημα εκτός από αυτό της χώρας του.

Όλα τα παραπάνω, επιβεβαιώνονται από «επίσημα χείλη», με τον αντιπρόεδρο των «μπλαουγκράνα», Ζόσεπ Μαρία Μπερτομέου να δηλώνει στη «Marca» πως ο σύλλογος είναι πολύ κοντά σε συμφωνία για το μεγάλο «μπαμ», με τις Σίτι και Τσέλσι να στρέφουν οριστικά αλλού την προσοχή τους.

Γιώργος Σιάφας