Λίγο χιούμορ ρε παιδιά… (pics)

Η ΚΠΡ, έδειξε ότι δεν έχει καθόλου χιούμορ. Όπως έγινε γνωστό, οι διοικούντες την ομάδα σκέφτονται να τιμωρήσουν τον τερματοφύλακά τους, Ζούλιο Σέζαρ, επειδή φόρεσε τη φανέλα της Τσέλσι στο πάρτι γενεθλίων του Νταβίντ Λουίζ!   



Λίγο χιούμορ ρε παιδιά… (pics)

Ο Βραζιλιάνος αμυντικός των «μπλε», έκανε πάρτι για τα 26α γενέθλιά του, το βράδυ της Δευτέρας και κάλεσε ορισμένους από τους καλύτερούς του φίλους, συμπαίκτες και αντιπάλους.

Το πάρτι, είχε… dresscode. Για την ακρίβεια, έπρεπε όλοι να ντυθούν, έχοντας την απαραίτητη αποκριάτικη διάθεση. Ο Νταβίντ Λουίζ ντύθηκε… βετεράνος άσος της Τσέλσι, ο Μαρίν επέλεξε να φορέσει τη στολή του Ρομπέν των Δασών, ο Όσκαρ ήταν ο Μπάτμαν, ο Πάουλο Φερέιρα ο Ρόμπιν, ο Νέιθαν Άκε ήταν ο Σούπερμαν και πάει λέγοντας.

Πάμε, τώρα, στα πιο σοβαρά. Ο Εντέν Αζάρ ντύθηκε… Όσκαρ, παίρνοντας στολή της εθνικής ομάδας της Βραζιλίας με το όνομά του, ενώ ο Ζούλιο Σέζαρ φόρεσε φανέλα της Τσέλσι και περούκα που φέρνει στο μαλλί του Νταβίντ Λουίζ!

Η διοίκηση της ΚΠΡ, βλέποντας τη φωτογραφία του τερματοφύλακα της ομάδας, ενοχλήθηκε. Μάλιστα, υπάρχει η σκέψη να επιβληθεί πρόστιμο στον Βραζιλιάνο γκολκίπερ για την επιλογή του, πράγμα που αποδεικνύει ότι στον λονδρέζικο σύλλογο, η απογοήτευση για τη φετινή πορεία έχει εξαφανίσει το χιούμορ.

Δεν εξηγείται αλλιώς…