«Πονάει, αλλά θα επιστρέψουμε δυνατοί»!

Οδυνηρό ήταν για τον Τζέιμς Μίλνερ να παρακολουθεί από την τηλεόραση τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ να κατακτά τον 20ο τίτλο της ιστορίας της από την 34η αγωνιστική της φετινής Πρέμιερ Λιγκ. Παρ’ όλα αυτά, ο Άγγλος μέσος των «πολιτών» προειδοποίησε ότι η Σίτι, θα εμφανιστεί πεισμωμένη και πιο δυνατή την επόμενη σεζόν.   



«Πονάει, αλλά θα επιστρέψουμε δυνατοί»!

Οι «κόκκινοι διάβολοι», επικράτησαν 3-0 της Άστον Βίλα στο «Ολντ Τράφορντ» και μετά την ήττα (3-1) των «πολιτών» από την Τότεναμ, πανηγύρισαν την κατάκτηση του πρωταθλήματος, ανοίγοντας τη διαφορά στους 16 βαθμούς.

Ο Τζέιμς Μίλνερ, είναι ο πρώτος από τα μέλη της Μάντσεστερ Σίτι που μίλησε για την απώλεια του τίτλου, έπειτα από το περσινό δραματικό φινάλε και την επιστροφή της ομάδας στην κορυφή έπειτα από 44 χρόνια.

«Μας πονάει. Συγχαρητήρια στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για την κατάκτηση του τίτλου. Προφανώς, είναι εξαιρετική ομάδα και η βαθμολογία λέει την αλήθεια. Άξιζε το φετινό πρωτάθλημα. Είμαστε πολύ απογοητευμένοι που δεν καταφέραμε να υπερασπιστούμε τον τίτλο μας όπως θα θέλαμε, αλλά θα επιστρέψουμε πιο δυνατοί την επόμενη σεζόν για να αποκαταστήσουμε την τάξη. Για φέτος, ελπίζουμε να κατακτήσουμε το Κύπελλο, στον τελικό απέναντι στη Γουίγκαν για να πάρουμε έστω και μια μικρή χαρά» είπε ο Άγγλος μέσος, προσθέτοντας πως:

«Αντιληφθήκαμε πόσο δύσκολο ήταν να διατηρήσουμε τον τίτλο και πως η Γιουνάιτεντ πείσμωσε μετά την περσινή αποτυχία για να φτάσει στην άνετη κατάκτηση του πρωταθλήματος φέτος. Επαναλαμβάνω ότι είναι πανάξια πρωταθλήτρια κι εμείς θα πρέπει να δούμε τι πήγε στραβά, να το διορθώσουμε και να παρουσιαστούμε πιο δυνατοί του χρόνου».

Ερωτηθείς για τα λάθη που έκανε η Σίτι και δεν κατάφερε να κοντράρει φέτος τη Γιουνάιτεντ, ο Μίλνερ σχολίασε:

«Υπήρξαν παιχνίδια στα οποία χάσαμε βαθμούς, ενώ δεν θα έπρεπε. Υπήρξαν παιχνίδια που ενώ είχαμε τον πλήρη έλεγχο, δεν καταφέραμε να τα τελειώσουμε νωρίς και να πάρουμε τους τρεις βαθμούς. Όταν ήμασταν το απόλυτο αφεντικό μέσα στο γήπεδο, συνήθως δεν μπορούσαμε να πετύχουμε δυο – τρία γκολ για βάλουμε τέλος στις ελπίδες των αντιπάλων μας και αυτό είναι κάτι στο οποίο οφείλουμε να δουλέψομε την επόμενη σεζόν. Όσον αφορά την άμυνα, δείξαμε ότι παραμένουμε συμπαγείς και δυνατοί».