Διορία σε Σούρλε

Την απόφαση του Αντρέ Σούρλε για την συνέχεια της ποδοσφαιρικής του καριέρας περιμένουν στη Μπάγερ Λεβερκούζεν, λέγοντας στον παίκτη πως θα πρέπει να ενημερώσει όσο το δυνατόν πιο άμεσα τη διοίκηση του συλλόγου, σε περίπτωση που τελικά μετακινηθεί στην Τσέλσι.   



Διορία σε Σούρλε

Στο Λονδίνο, φέρονται να περιμένουν απλά το υπογεγραμμένο συμβόλαιο από τον παίκτη, έπειτα και από το ταξίδι που έκανε ο Ρούντι Φέλερ στην αγγλική πρωτεύουσα ώστε να συναντήσει τους ανθρώπους των Πρωταθλητών Ευρώπης.

Πάντως, ο γενικός διευθυντής της Μπάγερ Λεβερκούζεν, Βόλφγκανγκ Χολζάουσερ, τόνισε ότι στον σύλλογο δεν θα περιμένουν για πολύ ακόμα, ζητώντας από τον 22χρονο να δηλώσει υπεύθυνα πού θα συνεχίσει την καριέρα του.

«Πέρυσι, βρεθήκαμε σε δύσκολη θέση όταν έπρεπε να καλύψουμε ένα κενό στο ρόστερ την τελευταία στιγμή. Τα καταφέραμε, αλλά δεν θέλουμε να επαναληφθεί. Ο Αντρέ, μαζί με τον Μάριο Γκέτσε, είναι από τους πιο ταλαντούχους Γερμανούς ποδοσφαιριστές και σε περίπτωση που τελικά αποχωρήσει, εννοείται ότι θα κινηθούμε για την κάλυψη του κενού που θα αφήσει πίσω του. Γι’ αυτό, θέλουμε να μας ενημερώσει όσο το δυνατόν πιο σύντομα για τις προθέσεις του» δήλωσε το μέλος της Μπάγερ.