«Θέλουμε βαθμούς… απεγνωσμένα»

Ο Έλιοτ Μπένετ, όσο χαρούμενος κι αν ήταν για το γκολ που πέτυχε βοηθώντας τη Νόριτς να επικρατήσει 2-1 της Ρέντινγκ, στάθηκε στην ανάγκη της ομάδας του να συγκεντρώσει ακόμα περισσότερους πόντους μέχρι το φινάλε, ώστε να μη μπλέξει σε περιπέτειες υποβιβασμού.



«Θέλουμε βαθμούς… απεγνωσμένα»

«Πήραμε τρεις απίστευτους βαθμούς και είναι πραγματικά μοναδικό το συναίσθημα της νίκης και της επιστροφής στα θετικά αποτελέσματα. Τον τελευταίο καιρό δεν καταφέρναμε να κερδίσουμε και περάσαμε δύσκολες στιγμές, όμως ευελπιστούμε μετά το 2-1 επί της Ρέντινγκ να συνεχίσουμε το ίδιο δυνατά μέχρι το τέλος, συγκεντρώνοντας αρκετούς βαθμούς» είπε ο εκ των σκόρερ των «καναρινιών» στο ματς με τη Ρέντινγκ, ενώ σχολίασε τον τρόπο με τον οποίο η Νόριτς θα καταφέρει να κρατηθεί στην Πρέμιερ:

«Αυτό που πρέπει να κάνουμε, είναι είμαστε απόλυτα συγκεντρωμένοι στο στόχο μας και ασφαλώς, να κοιτάμε μόνο τη δουλειά μας και όχι τι κάνουν οι άλλοι. Οφείλουμε να συνεχίσουμε δυνατά και να πάρουμε νίκες που θα μας βοηθήσουν να μη μπλέξουμε σε περιπέτειες. Όλοι στην ουρά αναζητούν βαθμούς απεγνωσμένα και το ίδιο ισχύει και για εμάς».