Άφησε ανοιχτό… παραθυράκι ο Αλόνσο

Πληθαίνουν οι φήμες που μιλούν για τη μεγάλη επιστροφή του Τσάμπι Αλόνσο στη Λίβερπουλ, τη στιγμή που ο Ισπανός δηλώνει αβέβαιος για το μέλλον του.



Άφησε ανοιχτό… παραθυράκι ο Αλόνσο

Λίγο ότι μίλησε για τη Λίβερπουλ, λίγο ότι δήλωσε αβέβαιος αναφορικά με το μέλλον του, λίγο ότι ο Μπρένταν Ρότζερς φαίνεται να θέλει την επιστροφή του στο Μέρσεϊσαϊντ, «φούντωσε» η φημολογία πως ο Τσάμπι Αλόνσο ενδέχεται να επιστρέψει στους «κόκκινους», παρά το γεγονός πως το συμβόλαιό του με τη Ρεάλ Μαδρίτης λήγει το καλοκαίρι του 2014.

Μιλώντας στην «People», ο Αλόνσο ανέφερε:

«Δεν έχω αποφασίσει για το μέλλον μου. Έχω συμβόλαιο μέχρι το καλοκαίρι του 2014 με τη Ρεάλ Μαδρίτης και αυτή είναι η κατάσταση στην οποία βρίσκομαι. Τα παιχνίδια ανάμεσα στην Τσέλσι και τη Λίβερπουλ κατά την περίοδο του Μουρίνιο, ήταν πολύ δύσκολα για να τα νικήσεις. Εκείνα τα χρόνια, η Λίβερπουλ ήταν συναρπαστική. Είχαμε ανεβάσει το επίπεδο του παιχνιδιού μας. Τακτικά, αυτά τα παιχνίδια ήταν κάτι σαν μάχες στο χορτάρι. Υπήρχε πολλή ένταση ανάμεσα στις δύο πλευρές».

Σημειώνεται πως ο Βάσκος μέσος αγωνίστηκε με τη φανέλα της Λίβερπουλ για πέντε συναπτές χρονιές , κατά τις οποίες είχε 184 συμμετοχές και 16 γκολ σε όλες τις διοργανώσεις, ενώ κατέκτησε ένα Τσάμπιονς Λιγκ, ένα Κύπελλο Αγγλίας, ένα Σούπερ Καπ Ευρώπης και ένα Community Shield.

Γιώργος Σιάφας