Σπάει τον κουμπαρά για Καβάνι η Σίτι

Περισσότερα από 13 εκατομμύρια λίρες είναι διατεθειμένη να προσφέρει η Μάντσεστερ Σίτι στον Έντισον Καβάνι για να πει το «ναι» στη μετακόμισή του στα βορειοδυτικά του Νησιού! Κλιμακώνουν τις κινήσεις τους οι πρωταθλητές Αγγλίας, παραμένει το εμπόδιο της Νάπολι. Εξελίξεις μετά το Πάσχα.



Σπάει τον κουμπαρά για Καβάνι η Σίτι

Όπως αποκαλύπτει η «Daily Mail», η Σίτι σκοπεύει να κάνει τον Καβάνι τον πιο ακριβοπληρωμένο παίκτη στο Νησί, αφού θα του προσφέρει περισσότερες από 200 χιλιάδες λίρες.

Συγκεκριμένα, εάν οι «πολίτες» πάρουν το «ok» από τη  Νάπολι θα προσφέρουν συμβόλαιο στον Ουρουγουανό άσο 256.000 λίρες την εβδομάδα, κάτι που σημαίνει πως ο Καβάνι θα αμείβεται με 13.3 εκατομμύρια το χρόνο!

Με αυτόν τον τρόπο, θα ξεπεράσει τους Κάρλος Τέβες και Γουέιν Ρούνεϊ και θα είναι ο πιο ακριβοπληρωμένος αστέρας της Πρέμιερ!

Ωστόσο, η Σίτι δεν παίζει μόνη της στο παιχνίδι της απόκτησής του, αφού η Ρεάλ Μαδρίτης παραμένει στο κόλπο, αν και δεν δείχνει διατεθειμένη να ανέβει σε τέτοια επίπεδα μισθών. Όλα αυτά, όμως, μόνο εάν η Νάπολι ανάψει το «πράσινο φως» για την απόκτησή του, με τους πρωταθλητές Αγγλίας να προσπαθούν να ρίξουν τις απαιτήσεις της ιταλικής ομάδας.