Ο αγγλικός Τύπος σήμερα

Τα όσα συμβαίνουν στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με τον Γουέιν Ρούνεϊ, αλλά και τα ρεπορτάζ των υπόλοιπων ομάδων της Πρέμιερ Λιγκ ενόψει των αγώνων του Σαββάτου απασχολούν τις βρετανικές εφημερίδες.



Ο αγγλικός Τύπος σήμερα

The Times

Δεν είναι όλα ρόδινα με τον Γουέιν Ρούνεϊ στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, αφού ο Σερ Άλεξ Φέργκιουσον προορίζει τον Σίνζι Καγκάβα για τη θέση πίσω από τον Ρόμπιν Φαν Πέρσι.

The Guardian

Με εφαρμογές για smartphones κλιμακώνει τη δράση του το Kick It Out, ίδρυμα το οποίο μάχεται το ρατσισμό στο βρετανικό ποδόσφαιρο.

The Daily Telegraph

Δεν έδωσε το χέρι του στον Ντέιβιντ Μπέρνσταϊν ο Τζον Τέρι, με τον πρόεδρο της αγγλικής ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας να αντιδρά αμήχανα, κατά την τελετή παράδοσης του τροπαίου του Τσάμπιονς Λιγκ.

Daily Star

Καμία εγγύηση για το μέλλον τους δεν παρέχει ο Χάρι Ρέντναπ στους παίκτες του, εάν υποβιβαστεί η ΚΠΡ.

Τελευταία ευκαιρία να φτιάξει την καριέρα του είναι η μεταγραφή που θα επιλέξει το καλοκαίρι ο Άντι Κάρολ, σύμφωνα με τον Σαμ Άλαρνταϊς.

Mind games έχει αρχίσει με τους αντιπάλους της Σάντερλαντ ο Πάολο Ντι Κάνιο.

Ως παίκτη χαμηλότερης κατηγορίες βλέπει μερικές φορές τον Περ Μερτεζάκερ ο Αρσέν Βενγκέρ, όπως παραδέχεται ο Αρσέν Βενγκέρ.

Daily Express

Ακόμη πιο δύσκολα είναι τα πράγματα για τον Ρούνεϊ, μετά το εγκώμιο του Φέργκιουσον προς τον Καγκάβα.

Daily Mail

Στο …Θεό θα φτάνουν οι απολαβές του Έντισον Καβάνι, εάν αποδεχτεί την πρόταση που θα του κάνει η Μάντσεστερ Σίτι.

Daily Mirror

Νέο συμβόλαιο με τη Γουέστ Μπρομ θέλει να υπογράψει ο Στιβ Κλαρκ.

Στην Βαρκελώνη θα βρεθεί μέσα στην εβδομάδα ο Λι Κλαρκ για να «μαθητεύσει» στις προπονητικές εγκαταστάσεις των «μπλαουγκράνα» και να εφαρμόσει ότι μάθει στην Μπέρμιγχαμ.

Και η Μονακό μπαίνει στο παιχνίδι της απόκτησης του Έντισον Καβάνι.