Δάκρυσε και ο Μπέλαμι

Όσο… καλόπαιδο κι αν θεωρείται στα αγγλικά γήπεδα, ο Κρεγκ Μπέλαμι έχει αισθήματα. Και επιπλέον, είχε δάκρυα στα μάτια όταν μίλησε για την άνοδο της Κάρντιφ στην Πρέμιερ Λιγκ, μετά το 0-0 με την Τσάρλτον, την περασμένη Τρίτη.   



Δάκρυσε και ο Μπέλαμι

Ο Ουαλός επιθετικός, μόλις άκουσε το σφύριγμα της λήξης από τον ρέφερι και η Κάρντιφ εξασφάλισε και μαθηματικά την παρουσία στην Πρέμιερ Λιγκ την επόμενη σεζόν με τον βαθμό που πήρε από το ματς με την Τσάρλτον, έπεσε στα γόνατα…

Κοίταξε στον ουρανό, ευχαρίστησε το Θεό και κατακλύστηκε από συναισθήματα και αναμνήσεις, που «ξυπνούσαν» μέσα του. Από την παιδική του ηλικία, όταν πήγαινε στο γήπεδο με τον πατέρα του να δει την Κάρντιφ, μέχρι και τώρα που παίζει με τη φανέλα της αγαπημένης του ομάδας.

«Δεν μπορείς να το περιγράψεις. Δεν γίνεται. Όταν είδα τον ρέφερι να λήγει το παιχνίδι, έπεσα στα γόνατα γιατί είχα εξαντληθεί και δεν μπορούσα ούτε να πανηγυρίσω. Ήμουν όμως ανακουφισμένος. Είμαι ευγνώμων που παίζω σε αυτό τον σύλλογο, τον οποίο υποστηρίζω από μικρό παιδί και ουδέποτε το έκρυψα. Αγαπώ την Κάρντιφ. Από τότε που ο πατέρας μου με πήγαινε στο γήπεδο να δούμε την ομάδα και φεύγαμε εκνευρισμοί, λέγοντάς μου “δεν θα έρθουμε ποτέ ξανά για να τους δούμε” και στο επόμενο ματς ήμασταν πάλι μέσα. Από τότε, μέχρι σήμερα, που παίζω για αυτή την ομάδα, έχω βιώσει απίστευτες στιγμές και η άνοδος στην Πρέμιερ Λιγκ είναι ακόμα μια μεγάλη στιγμή» είπε ο Κρεγκ Μπέλαμι.

Διαβάστε ακόμα:

Ανυπομονεί για ντέρμπι ο Λάουντρουπ