Μάτα: «Δύσκολη ομάδα η Σίτι»

Ομάδα με εξαιρετικούς μέσος, χαρακτήρισε ο Χουάν Μάτα τη Μάντσεστερ Σίτι, κάνοντας ειδική μνεία στον Γιάγια Τουρέ και την προσφορά τους στους «πολίτες», το εμπόδιο των οποίων θα προσπαθήσει να ξεπεράσει η Τσέλσι στον δεύτερο ημιτελικό του Κυπέλλου Αγγλίας.



Μάτα: «Δύσκολη ομάδα η Σίτι»

Μόνο λίγες ώρες έχουν μείνει για τον ημιτελικό του Κυπέλλου ανάμεσα στην Τσέλσι και τη Μάντσεστερ Σίτι, από τον οποίο θα προκύψει το φαβορί για την κατάκτηση του τροπαίου, καθώς από το άλλο ζευγάρι προκρίθηκε η Γουίγκαν.

Ο μεσοεπιθετικός των «μπλε», Χουάν Μάτα, στάθηκε στους πολύ καλούς μέσους που διαθέτουν οι «πολίτες» και κυρίως στον Γιάγια Τουρέ, ενώ εξέφρασε και την άποψή του πως η Τσέλσι θα τερματίσει στην τετράδα και θα συμμετέχει στο Τσάμπιονς Λιγκ της επόμενης χρονιάς.

Όσον αφορά το Τσάμπιονς Λιγκ, τόνισε: «Πλέον είμαι σίγουρος πως θα τερματίσουμε στην τετράδα και θα παίζουμε στο Τσάμπιονς Λιγκ και την επόμενη χρονιά».

Τέλος, για τον ημιτελικό απέναντι στη Μάντσεστερ Σίτι και τον Γιάγια Τουρέ, ανέφερε: «Ο Γιάγια είναι ένας από τους καλύτερους μέσους στον κόσμο, ένας ολοκληρωμένος παίκτης. Μπορεί με να επιτεθεί, να αμυνθεί, να ντριμπλάρει, να σκοράρει όλα με ευκολία. Έχει Εξαιρετικές ικανότητες, είναι ψηλός και αρκετά δυνατός. Είναι δύσκολο να αμυνθείς απέναντι στη Σίτι. Έχουν καλούς μέσους, εκτός του Τουρέ και θα προσπαθήσουμε να τους αντιμετωπίσουμε όσο καλύτερα μπορούμε. Είναι μια εκπληκτική ομάδα».

Γιώργος Σιάφας