Ετοιμάζουν τα …χειρότερα για τη Θάτσερ

Αρκετά πιθανό θεωρείται στο Νησί να υπάρχουν …εκδηλώσεις μνήμης για τη Μάργκαρετ Θάτσερ. Αλλά εορταστικές. Οι οπαδοί της Λίβερπουλ ετοιμάζουν πανό για να «γιορτάσουν» το θάνατο της πρώην πρωθυπουργού και στην αστυνομία του Ρέντινγκ επικρατεί αναβρασμός.



Ετοιμάζουν τα …χειρότερα για τη Θάτσερ

Η Λίβερπουλ ταξιδεύει νότια για το ματς με τους «Royals» και οι σκληροπυρηνικοί οπαδοί της προετοιμάζονται να «τιμήσουν» τη μνήμη της Θάτσερ.

Όπως αποκαλύπτει η «Daily Mail», οπαδοί των «κόκκινων» θα έχουν πανό και πλακάτ κατά της πρώην πρωθυπουργού, η οποία απεβίωσε τις προηγούμενες ημέρες.

Οι σχέσεις των οπαδών της Λίβερπουλ με τη Θάτσερ έγιναν τεταμένες μετά την τραγωδία του Χίλσμπορο και όσα ακολούθησαν από πλευράς κυβέρνησης, το 1989. Μάλιστα, το ματς με τη Ρέντινγκ έρχεται μόλις δύο ημέρες πριν την επέτειο μνήμης του θλιβερού επεισοδίου και μία ημέρα πριν τις εκδηλώσεις που θα γίνουν την Κυριακή στο κέντρο του Λίβερπουλ.

«You didn’t care when you lied, we don’t care that you died. Justice for the 96», αναμένεται να αναφέρει το κεντρικό πανό των οπαδών της Λίβερπουλ, ενώ κάποιοι από αυτούς θα φορούν καπέλα ειδικά για …πάρτι. Στο μεταξύ, στον αγώνα θα κρατηθεί ενός λεπτού σιγή για τα θύματα του Χίλσμπορο, όπως εξάλλου και στο ματς της Έβερτον με την ΚΠΡ, μετά από σχετική πρωτοβουλία της διοίκησης των «ζαχαρωτών».

Τον περασμένο Σεπτέμβριο, οι οπαδοί της Λίβερπουλ είχαν …προεξοφλήσει τα όσα θα γίνουν όταν τραγουδούσαν πως όταν η Θάτσερ αποβιώσει θα στήσουν το δικό τους χορό. Δείτε τους: