Ο αγγλικός Τύπος σήμερα

Τα μεταγραφικά σενάρια είναι αυτά που …κόβουν λίγη από τη φόρα των ημιτελικών του Κυπέλλου Αγγλίας, οι  οποίοι είναι το κεντρικό γεγονός του Σαββατοκύριακου, με τους δύο αγώνες του «Wembley»  να τραβούν τα βλέμματα από όλο τον κόσμο.



Ο αγγλικός Τύπος σήμερα

The Guardian

Στον πάγκο θα βρεθούν οι Τζον Τέρι και Φρανκ Λάμπαρντ στο ματς με τη Μάντσεστερ Σίτι, την οποία η Τσέλσι αντιμετωπίζει για τα ημιτελικά του Κυπέλλου.

The Independent

Τον Ρομπέρτο Μαντσίνι έχρισε υπεύθυνο για την αποτυχία της Μάντσεστερ Σίτι να κατακτήσει το πρωτάθλημα ο Σερ Άλεξ Φέργκιουσον.

The Daily Telegraph

Κόντρα ανοίγει μεταξύ των ποδοσφαιρικών ομοσπονδιών της Αγγλίας και της Ουρουγουάης, με αφορμή τον Λουίς Σουάρες.

The Times

Δεν εκπλήσσεται ο Τόνι Πιούλις για το ενδιαφέρον που δείχνει η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για τον Ασμίρ Μπέγκοβιτς.

Daily Star

Με υποτιμητικούς χαρακτηρισμούς μιλά για την καλοκαιρινή τουρνέ της Μάντσεστερ Σίτι στην Αμερική ο Ρόι Χότζον, την οποία αποκάλεσε …διακοπές.

Daily Mail

Πρόταση για τον Λοράν Κοσιελνί ετοιμάζει η Μπάγερν Μονάχου, το ερχόμενο καλοκαίρι.

Και η Φούλαμ μπαίνει στο κόλπο της απόκτησης του Αλεξάνταρ Ντράγκοβιτς, με τη Σάντερλαντ να ενδιαφέρεται και αυτή για τον άσο της Βασιλείας.

Πρόταση για τον Κρις Μαβινγκά θα κάνει η Γουέστ Χαμ.

Daily Express

Τεταμένο είναι το κλίμα μεταξύ των οπαδών της Σάντερλαντ και της Νιούκαστλ, ενόψει του ντέρμπι της βορειοανατολικής Αγγλίας.

Daily Mirror

Περισσότερο απασχολεί τη Σίτι να βγάλει χρήματα παρά να κατακτήσει τίτλους, φροντίζοντας τη σχέση της με τους παίκτες της. Αυτά τόνισε ο Σερ Άλεξ Φέργκιουσον και …έβαλε φωτιές στο Μάντσεστερ.

Στο πλευρό του Ρομπέρτο Μαντσίνι στέκεται ο Γκαέλ Κλισί.

Δεν αποκλείεται η Λίβερπουλ να κινηθεί για την απόκτηση του Μίκα Ρίτσαρντς.