Θετικός για Πρέμιερ ο Κασίγιας!

Ανοιχτός στο ενδεχόμενο να αγωνιστεί σε μία ομάδα της Πρέμιερ Λιγκ, εφόσον αποχωρήσει από τη Ρεάλ, εμφανίζεται ο Ίκερ Κασίγιας, όπως αποκάλυψε ο ίδιος στο στενό του περιβάλλον. Άρσεναλ και Λίβερπουλ «στέκονται στη γωνία» και περιμένουν τις εξελίξεις.



Θετικός για Πρέμιερ ο Κασίγιας!

Ο τερματοφύλακας της Ρεάλ Μαδρίτης δεν περνάει και τις καλύτερες μέρες του στην ισπανική ομάδα, αφού οι τραυματισμοί, σε συνδυασμό με το «ηλεκτρισμένο κλίμα» που υπάρχει με τον τεχνικό της «βασίλισσας», Ζοσέ Μουρίνιο, έχουν περιορίσει σε μεγάλο βαθμό τις συμμετοχές του τη φετινή περίοδο.

Το μέλλον του Κασίγιας στη Ρεαλ θα γίνει ξεκάθαρο μετά το τέλος της σεζόν, ενώ σε περίπτωση που ο Ισπανός αποτελέσει παρελθόν από την ομάδα, Άρσεναλ και Λίβερπουλ «παραμονεύουν» και περιμένουν την κατάλληλη στιγμή για να αποσπάσουν την υπογραφή του 31χρονου πορτιέρο.

Σύμφωνα με την εφημερίδα «AS», που πρόσκειται στα συμφέροντα τη Ρεάλ, ο Κασίγιας έκανε γνωστό στο πολύ στενό του περιβάλλον ότι βλέπει θετικά το ενδεχόμενο να αγωνιστεί στο πρωτάθλημα της Πρέμιερ Λιγκ, σε περίπτωση που αποχωρήσει από τη Μαδρίτη.

Το ίδιο δημοσίευμα κάνει λόγο πως ο Ισπανός τερματοφύλακας έχει σε μεγάλη εκτίμηση τον τεχνικό της Άρσεναλ, Αρσέν Βενγκέρ, μετά την τοποθέτηση του Γάλλου προπονητή ότι ο Κασίγιας αξίζει περισσότερο τη χρυσή μπάλα από τον Μέσι, κάτι που αυτόματα καθιστά τους «κανονιέρηδες» το φαβορί για την απόκτηση του έμπειρου κίπερ.

Επιμέλεια: Κωνσταντίνος Σπυρόπουλος