Ο αγγλικός Τύπος σήμερα

Η Λίβερπουλ είναι το φαβορί για την απόκτηση του αμυντικού της Σουόνσι, Άσλεϊ Γουίλιαμς, την ώρα που η Άστον Βίλα και η Σαουθάμπτον «μάχονται» για την απόκτηση του Ματιέ Φλαμινί. Αυτά είναι τα δύο βασικά θέματα που ξεχωρίζουν εκτός από τις επιδόσεις των αγγλικών ομάδων στο Γιουρόπα Λιγκ. 



Ο αγγλικός Τύπος σήμερα

Daily Mirror

Μειώνονται οι πιθανότητες της εθνικής Αγγλίας να κατακτήσει κάποιο τρόπαιο αφού όλο και περισσότεροι ξένοι ποδοσφαιριστές αγωνίζονται στην Πρέμιερ, σύμφωνα με τον Γκάρι Νέβιλ.

Τον 29χρονο, Ματιέ Φλαμινί, του οποίου το συμβόλαιο με τη Μίλαν λήγει το προσεχές καλοκαίρι, θέλουν η Άστον Βίλα και Σουθάμπτον.

Την πρόσληψη του Μπράιαν ΜακΝτέρμοτ ως νέου προπονητή της ομάδας, θα ανακοινώσει σήμερα η Λιντς. 

Daily Star

Την ανησυχία μήπως η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ χάσει τη βαθμολογική της διαφορά από τη Σίτι, εξέφρασε ο Αντόνιο Βαλέντσια.

Στα 25 εκατομμύρια λίρες έθεσε την τιμή του Κριστιάν Μπεντεκέ, ο Πολ Λάμπερτ, μετά την εξαιρετική σεζόν που διανύει.

Daily Mail

Έτοιμη να καταθέσει πρόταση 10 εκατομμυρίων λιρών στη Λίβερπουλ για την απόκτηση του Άντι Κάρολ φαίνεται να είναι η Γουέστ Χαμ. Στα 17 εκ. λίρες κοστολογείται ο παίκτης από τους «κόκκινους».

Και η Μάντσεστερ Σίτι, μετά την Άρσεναλ και την Γιουνάιτεντ, μπήκε στο «παιχνίδι» για την απόκτηση του Μάριο Γκέτσε από τη Ντόρτμουντ.

Έναν 16χρονο επιθετικό της Άντερλεχτ έχει βάλει στο στόχαστρο η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Daily Express

Η πορεία της Νιούκαστλ στο Γιουρόπα Λιγκ έλαβε τέλος χθες το βράδυ, μετά την εντός έδρας ισοπαλία κόντρα στην Μπενφίκα. 4-2 υπέρ των Πορτογάλων το συνολικό σκορ των δύο αγώνων.

Daily Telegraph

Η Λίβερπουλ θα πρέπει να αποφασίσει αν θα σπάσει τη ρήτρα των 12 εκατομμυρίων για να «κλέψει» από την Άρσεναλ, τον αμυντικό της Σουόνσι, Άσλεϊ Γουίλιαμς.

Επιμέλεια: Κωνσταντίνος Σπυρόπουλος