«Δεν ήθελα να αναλάβω ομάδα»

Στην αποκάλυψη πως απέρριψε προτάσεις από ευρωπαϊκούς συλλόγους, προκειμένου να παραμείνει στο τεχνικό τιμ της εθνικής ομάδας της Αγγλίας, προχώρησε ο Γκάρι Νέβιλ, μιλώντας στο συνέδριο «SoccerEx», του Μάντσεστερ.



«Δεν ήθελα να αναλάβω ομάδα»

Ο βετεράνος άσος, που είναι πλέον το «δεξί χέρι» του Ρόι Χότζον στην εθνική ομάδα της Αγγλίας, ενώ συνεργάζεται και με το «SkySports», με την ιδιότητα του σχολιαστή αγώνων, τόνισε πως θεωρεί πιο σημαντικές τις προπονητικές εμπειρίες που αποκομίζει στα «τρία λιοντάρια», από αυτές που ενδεχομένως θα έπαιρνε αν είχε αναλάβει ο ίδιος έναν σύλλογο.

«Η αλήθεια είναι ότι τον τελευταίο ενάμιση χρόνο, δέχτηκα δυο – τρεις προτάσεις από ομάδες ώστε να τις αναλάβω, αλλά δεν το δέχτηκα. Δεν το θεώρησα σωστό. Έχω άδεια εργασίας και έχω πάρει το πτυχίο της προπονητικής, αλλά μου αρέσει πάρα πολύ που είμαι στο τεχνικό τιμ της Αγγλίας. Μαθαίνω συνέχεια από τον Ρόι Χότζον και τον Ρέι Λιούινγκτον (σ.σ. μέλος του επιτελείου της εθνικής ομάδας). Το πτυχίο προπονητικής το πήρα στην ηλικία των 30-31, μαζί με τους Γκιγκς, Κιν,  Μπατ, Σόλσκιερ και τον αδερφό μου».