Καλοδεχούμενη η πίεση για Κοσιελνί

Μπορεί η πίεση από τους οπαδούς της Άρσεναλ για την κατάκτηση της τέταρτης θέσης και την έξοδο στο Τσάμπιονς Λιγκ της επόμενης χρονιάς να είναι μεγάλη, ο Λορέν Κοσιελνί όμως θεωρεί πως αυτό κάνει καλό στους παίκτες των «κανονιέρηδων», καθώς τους δίνει κίνητρο σε κάθε παιχνίδι.



Καλοδεχούμενη η πίεση για Κοσιελνί

«Είναι καλό να υπάρχει πίεση. Όχι όμως υπερβολική, γιατί μετά δεν μπορείς να παίξεις, φοβάσαι και τελικά δεν κάνεις αυτό που πρέπει. Η πίεση όμως σε κανονικά επίπεδα είναι καλή και σε βοηθάει να δίνεις τον καλύτερό σου εαυτό μέσα στο γήπεδο», ήταν τα πρώτα λόγια του Γάλλου.

Στη συνέχεια, ο 27χρονος αναφέρθηκε στην «στείρα» από τίτλους, για ακόμα μία φορά, χρονιά της Άρσεναλ: «Δεν έχουμε κατακτήσει κάποιον τίτλο για μεγάλο χρονικό διάστημα. Πιστεύω πως είναι σημαντικό να έχεις πίεση και απαιτήσεις από τον ίδιο σου τον εαυτό, ώστε να δώσεις τα πάντα μέσα στο γήπεδο».

«Χρειάζεσαι τύχη και παράλληλα κάποιους παίκτες οι οποίοι θα βρίσκονται σε φόρμα. Είναι δύσκολο, αλλά αν ο καθένας από εμάς είναι έτοιμος να παλέψουμε όλοι μαζί και να συγκεντρωθούμε στο στόχο, τότε μόνο θα μπορέσουμε να πετύχουμε», κατέληξε ο Κοσιελνί.

Επιμέλεια: Κωνσταντίνος Σπυρόπουλος