Δεν βρήκε αποδεικτικά στοιχεία η FA

Χωρίς να βρει αποδεικτικά στοιχεί για την καταγγελία περί της ρατσιστικής επίθεσης Άγγλων οπαδών στους αδερφούς Φέρντιναντ, στο πρόσφατο ματς με το Σαν Μαρίνο, ολοκληρώθηκε η έρευνα της FA. Μάλιστα, η ομοσπονδία της Αγγλίας θα ενημερώσει σχετικά τη FIFA, που έχει εμπλακεί στην υπόθεση.    



Δεν βρήκε αποδεικτικά στοιχεία η FA

Τα «τρία λιοντάρια», επικράτησαν του Σαν Μαρίνο με σκορ 8-0 στο ένα από τα δύο πρόσφατα παιχνίδια της προκριματικής φάσης του Μουντιάλ 2014, ωστόσο, η νίκη αυτή, «στιγματίστηκε» από μια σοβαρή καταγγελία. Αυτή, έγινε από τον οργανισμό «Ποδόσφαιρο Κατά του Ρατσισμού στην Ευρώπη», που απευθύνθηκε στη FIFA για ρατσιστικά συνθήματα των Άγγλων οπαδών κατά των αδερφών Φέρντιναντ.

Η FA δεν μπορούσε να μείνει άπραγη και προχώρησε διεξαγωγή έρευνας. Τίποτα όμως, ούτε οι καταθέσεις, ούτε το βίντεο του αγώνα, δεν βοήθησαν τους ανθρώπους της αγγλικής ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας που δήλωσαν ότι δεν βρήκαν κανένα αποδεικτικό στοιχείο που να ενισχύει την καταγγελία του αντι-ρατσιστικού οργανισμού. Μάλιστα, η FA θα ενημερώσει σχετικά και τη FIFA, η συνεδρίαση της Πειθαρχικής Επιτροπής της οποίας για την υπόθεση, έχει προγραμματιστεί για την Τετάρτη (10/4).