Σιγά μην πήγαινε στη Σίτι…

Λίγες ώρες πριν το μεγάλο παιχνίδι ανάμεσα σε Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και Μάντσεστερ Σίτι, ο τεχνικός των «κόκκινων διαβόλων», Σερ Άλεξ Φέργκιουσον, θέλησε να «πειράξει» την αντίπαλό του, δηλώνοντας κατηγορηματικά πως ο Ρόμπιν Φαν Πέρσι δεν θα ήθελε ποτέ να αγωνιστεί στους «πολίτες», γι’ αυτό άλλωστε επέλεξε τη Γιουνάιτεντ!



Σιγά μην πήγαινε στη Σίτι…

Από τη στιγμή που έγινε γνωστό από τη διοίκηση της Άρσεναλ πως ο Ολλανδός επιθετικός θα αποχωρούσε από τους «κανονιέρηδες» στο τέλος της προηγούμενης σεζόν, Γιουνάιτεντ και Σίτι έδωσαν τη δική τους μάχη για να τον κάνουν δικό τους, με τον Φαν Πέρσι να επιλέγει τελικά την ομάδα του Σερ Άλεξ Φέργκιουσον.

Σε προηγούμενες δηλώσεις του, ο Ρομπέρτο Μαντσίνι είχε παραδεχτεί πως η απόκτηση του 29χρονου επιθετικού από τους «κόκκινους διαβόλους» έχει κάνει τη διαφορά στην «κούρσα» του  φετινού τίτλου, προσθέτοντας πως αν ο Φαν Πέρσι έπαιζε για τους «πολίτες», τα πράγματα στο πρωτάθλημα θα ήταν πολύ διαφορετικά.

Με αφορμή τις δηλώσεις αυτές, ο τεχνικός της Γιουνάιτεντ βρήκε την ευκαιρία να «πικάρει» τον Ιταλό προπονητή, τονίζοντας πως ο Φαν Πέρσι δεν θα πήγαινε ποτέ στην Σίτι.

«Είναι υποθετικό, αλλά πιστεύω πως ποτέ ο Φαν Πέρσι δεν θα πήγαινε στη Σίτι. Είναι εκπληκτικό για εμάς που τον έχουμε. Είναι πραγματικά πολύ καλός ποδοσφαιριστής. Θέλαμε λίγη ωριμότητα στο παιχνίδι της επίθεσης και αυτός είναι ο ιδανικός για να το κάνει. Ακόμα και όταν δεν σκοράρει είναι φανταστικός», δήλωσε χαρακτηριστικά ο Σερ Άλεξ Φέργκιουσον.

Επιμέλεια: Κωνσταντίνος Σπυρόπουλος