Υπέγραψε ο Γιάγια Τουρέ!

Την υπογραφή του σε νέο συμβόλαιο με τη Μάντσεστερ Σίτι, διάρκειας τεσσάρων ετών, έβαλε το μεσημέρι της Πέμπτης, ο Γιάγια Τουρέ, ολοκληρώνοντας θετικά για τους Πρωταθλητές Αγγλίας την υπόθεση του ποδοσφαιρικού του μέλλοντος που έδειχνε να εξελίσσεται σε θρίλερ! 



Υπέγραψε ο Γιάγια Τουρέ!

Ο Ιβοριανός μέσος, θα συνεχίσει να προσφέρει τις υπηρεσίες του στους «πολίτες», τουλάχιστον μέχρι το καλοκαίρι του 2017. Το προηγούμενο συμφωνητικό με τον σύλλογο του Μάντσεστερ έληγε σε δύο χρόνια, αλλά με το νέο συμβόλαιο, υπήρξε ουσιαστικά επέκταση δύο ετών, μαζί με αύξηση των οικονομικών του απολαβών.

Αυτό, όπως μεταφερόταν από τα βρετανικά Μέσα, ήταν και το μεγαλύτερο εμπόδιο στις διαπραγματεύσεις των δύο πλευρών, αφού η πλευρά του παίκτη αξίωνε αισθητή αύξηση του μισθού, κάτι που ικανοποίησε όσο περισσότερο μπορούσε η διοίκηση της Μάντσεστερ Σίτι. Από τη στιγμή που η «χρυσή τομή» βρέθηκε, έδωσαν τα χέρια, ο Γιάγια Τουρέ υπέγραψε και θα παραμείνει στη μεσαία γραμμή των «πολιτών» μέχρι το 2017.

«Βρίσκομαι σε μια ομάδα, στην οποία θέλω να προσφέρω και μου αρέσει. Όταν είχα πρωτοέρθει στη Σίτι, ονειρευόμουν επιτυχίες και τίτλους. Πλέον, είμαστε μια από τις καλύτερες ομάδες σε όποια διοργάνωση κι αν συμμετέχουμε. Μάλιστα, έχουμε πανηγυρίσει ένα Κύπελλο Αγγλίας, ένα Πρωτάθλημα κι ένα Community Shield τα τελευταία δύο χρόνια. Οι οπαδοί, οι άνθρωποι του συλλόγου, η διοίκηση και όλοι με όσους συναναστρέφομαι και συνεργάζομαι στη Σίτι, μου έχουν φερθεί υπέροχα. Απολαμβάνω κάθε μέρα της θητείας μου στον σύλλογο και θέλω να συνεχίσουμε να γράφουμε ιστορία» ήταν τα λόγια του Γιάγια Τουρέ, λίγο μετά την ανακοίνωση της ανανέωσης.