Γουόρνοκ: «Καταστροφέας ο Χιούζ»

Επίθεση στον Μαρκ Χιουζ έκανε ο πρώην τεχνικός της Λιντς Νιλ Γουόρνοκ στο άκουσμα της είδησης  ότι ο Ουαλός τεχνικός είναι υποψήφιος να τον αντικαταστήσει στον πάγκο των «παγωνιών» .



Γουόρνοκ: «Καταστροφέας ο Χιούζ»

«Ας αναλάβει για να καταστρέψει άλλη μια ομάδα μου» δήλωσε ο Γουόρνοκ ο οποίος έφυγε από τη Λιντς τη Δευτέρα.

Ο Χιουζ είχε αναλάβει την ΚΠΡ πέρυσι τον Γενάρη, μετά την απομάκρυνση του Γουόρνοκ ο οποίος είχε ανεβάσει τον σύλλογο στην Πρέμιερ Λιγκ.   Ο Ουαλός κατάφερε να διατηρήσει την ΚΠΡ στην κορυφαία κατηγορία την τελευταία αγωνιστική, αλλά απολύθηκε τον Νοέμβριο με την ομάδα να βρίσκεται στην τελευταία θέση της βαθμολογίας με μόλις τέσσερις βαθμούς μετά από 12 αγώνες.

Τώρα, το όνομα του 49χρονου τεχνικού είναι στη λίστα των υποψηφίων για τον πάγκο της Λιντς και ο Γουόρνοκ μόνο με καλό μάτι δεν βλέπει το ενδεχόμενο να είναι ο αντικαταστάτης του. «Ελπίζω ο Μαρκ Χιούζ να με ακολουθήσει ξανά και να καταστρέψει ακόμη μια δική μου ομάδα. Δεν είναι σύλλογος για νέους προπονητές. Συμβαίνουν τόσα πολλά στο παρασκήνιο, είναι γελοίο, χρειάζεται κάποιος που θα μπορεί να τα δει όλα αυτά» τόνισε ο 64χρονος τεχνικός.  «Γελάω με κάποια ονόματα που ακούγονται. Η Λιντς δεν αντέχει να πληρώσει αποζημίωση αλλά και ο Χιούζ πιστεύετε πως θα ήθελα να πάει εκεί;» διερωτήθηκε ο Γουόρνοκ.