Πλήγμα για Γουλβς

Μόνο… αναίμακτα δεν ήρθε η χθεσινή εκτός έδρας νίκη (3-2) της Γουλβς επί της Μπέρμιγχαμ, καθώς ο πρώτος σκόρερ της ομάδας, Σιλβάν Έμπανκς-Μπλέικ, αναμένεται να χάσει το υπόλοιπο της σεζόν.



Πλήγμα για Γουλβς

Ο 27χρονος Άγγλος επιθετικός αποχώρησε με πρόβλημα στο αστράγαλο στο 64ο λεπτό της αναμέτρησης (αφού πρώτα πέτυχε δύο γκολ), με τις αρχικές εκτιμήσεις του ιατρικού επιτελείου των «λύκων» να μην είναι καθόλου ευχάριστες.

«Είναι πολύ πιθανό να χάσει το υπόλοιπο της σεζόν. Προφανώς ευχόμαστε όλοι να μην συμβεί αυτό και θα πρέπει να περιμένουμε για να μάθουμε σίγουρα» ήταν το σχόλιο του προπονητή της Γουλβς, Ντιν Σόντερς, επιβεβαιώνοντας ουσιαστικά τη δυσάρεστη είδηση.

Εκτός του Έμπανκς-Μπλέικ, με προβλήματα τραυματισμών αποχώρισαν από τον αγωνιστικό χώρο του «St Andrew’s» και οι Ο’ Χάρα και Ντέιβις.

Οι «λύκοι», έχοντας παιχνίδι περισσότερο, βρίσκονται μόλις στο +1 από τη γραμμή του υποβιβασμού και η απουσία του πρώτου τους σκόρερ αναμένεται να δυσκολέψει σε μεγάλο βαθμό την προσπάθεια που κάνουν για την αποφυγή του υποβιβασμού.