Αλλάζει… καριέρα ο Γουόρνοκ

Η θητεία του στη Λιντς, ίσως ήταν η τελευταία παρουσία του σε πάγκο ποδοσφαιρικού συλλόγου. Ο Νιλ Γουόρνοκ, γνωστοποίησε πως θα… αλλάξει ρότα και ενδεχομένως να παραμείνει στο χώρο του ποδοσφαίρου, αναλαμβάνοντας χρέη τεχνικού διευθυντή.   



Αλλάζει… καριέρα ο Γουόρνοκ

Ο έμπειρος προπονητής, αποχώρησε από την τεχνική ηγεσία της Λιντς, το βράδυ της Δευτέρας, λίγο μετά την ήττα (2-1) από τη Ντέρμπι Κάουντι, που έβαλε τέλος στις ελπίδες των «παγωνιών» για συμμετοχή στα πλέι-οφ ανόδου.

«Θα αποχωρούσα έτσι κι αλλιώς το καλοκαίρι αν δεν κατάφερνα να οδηγήσω την ομάδα στην Πρέμιερ Λιγκ. Από τη στιγμή που όλα τελείωσαν μετά την ήττα από τη Ντέρμπι, μίλησα με τους ιδιοκτήτες του συλλόγου κα ι συμφωνήσαμε ότι δεν μπορούμε να συνεχίσουμε μαζί» δήλωσε ο Γουόρνοκ, που αναφέρθηκε και στο επόμενο βήμα, που θα τον βρει με… καριέρα τεχνικού διευθυντή:

«Δεν νομίζω ότι είναι το τέλος της παρουσίας μου στο χώρο του ποδοσφαίρου. Έχω ήδη μιλήσει με ανθρώπους που εμπλέκονται με τα Μέσα και το ποδόσφαιρο. Και επίσης, τον Ιούνιο θα εκδοθεί το βιβλίο μου. Γράφω το τελευταίο κεφάλαιο και πιστεύω θα είναι αρκετά ενδιαφέρον όσον αφορά την προπονητική».