Στα χνάρια των Γκιγκς και Σκόουλς ο Φέρντιναντ

Στον ίδιο δρόμο με αυτόν που χάραξε στις περιπτώσεις των Ράιαν Γκιγκς και Πολ Σκόουλς φαίνεται πως θα βαδίσει η διοίκηση της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και για τον Ρίο Φέρντιναντ. Στον κεντρικό αμυντικό θα προσφερθεί μονοετές συμβόλαιο συνεργασίας, με σκοπό να παραμείνει κι άλλο στο σύλλογο.



Στα χνάρια των Γκιγκς και Σκόουλς ο Φέρντιναντ

Ο Σερ Άλεξ Φέργκιουσον θέλει να διατηρήσει στην ομάδα όλες τις …παλιοσειρές, ώστε να είναι πιο ομαλή η μετάβαση στην επόμενη γενιά και να κρατήσει τους έμπειρους παίκτες κοντά στο σύλλογο.

Με βάση τα όσα αποκαλύπτουν οι αγγλικές εφημερίδες, η Γιουνάιτεντ θα προσφέρει νέο συμβόλαιο συνεργασίας στον Φέρντιναντ, ο οποίος εάν το αποδεχθεί θα αγωνίζεται ως τα 36 τους στους «κόκκινους διαβόλους».

Το συμβόλαιο του Άγγλου άσου λήγει το καλοκαίρι και ο Φέργκιουσον τον θέλει ακόμη ένα χρόνο στην ομάδα, κάτι που εάν γίνει θα κάνει τον Φέρντιναντ να συμπληρώσει 14 χρόνια στο «Old Trafford»! Αν και ο χρόνος συμμετοχής του συνεχώς μειώνεται, η παρουσία του στην ομάδα θεωρείται σημαντική, αφού μπορεί να μάθει τη θέση στους νεότερους συμπαίκτες του, ενώ ο Σκωτσέζος προπονητής εκτιμά ιδιαίτερα της ηγετικές του ικανότητες.