Χαρτ: «Εμένα μου άρεσε…»!

Κανένα πρόβλημα δεν είχε ο Τζο Χαρτ στο Μαυροβούνιο, παρά την εχθρική ατμόσφαιρα που δημιούργησαν οι οπαδοί της εθνικής ομάδας της χώρας, στην ισοπαλία (1-1) με την Αγγλία για τα προκριματικά του Μουντιάλ 2014.   



Χαρτ: «Εμένα μου άρεσε…»!

Ο διεθνής πορτιέρο της Μάντσεστερ Σίτι, αν και δέχθηκε αρκετά αντικείμενα στην πλάτη από ένθερμους Μαυροβούνιους υποστηρικτές του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος της πατρίδας τους, τόνισε ότι κάτι τέτοια περιστατικά είναι που πεισμώνουν τη φιλοξενούμενη ομάδα.

Οι Άγγλοι, βέβαια, είχαν συμπαράσταση από δικούς τους οπαδούς που είχαν ταξιδέψει στο Μαυροβούνιο από το Νησί, ωστόσο, ο Χαρτ δήλωσε ότι δεν είχε πρόβλημα με ό,τι συνέβαινε στον αγωνιστικό χώρο, την περασμένη Τρίτη.

«Σε κάτι τέτοιες έδρες, σου πετάνε οι αντίπαλοι οπαδοί ό,τι μπορεί να έχουν πάρει μαζί τους. Μου πέταξαν έναν αναπτήρα, ένα στυλό και κάποια στιγμή με χτύπησε στο κεφάλι και τυλίχθηκε γύρω μου ένα… χαρτί υγείας! Αλλά αυτό δεν είναι κάτι που θα μας σκοτώσει. Δεν είναι ιδανικό, αλλά κάπως έτσι δημιουργείται εκρηκτική ατμόσφαιρα στο ποδόσφαιρο. Είναι ωραίο να υπάρχει καλή ατμόσφαιρα στα γήπεδα και σε αντίθεση με την εχθρική αντιμετώπιση από τους Μαυροβούνιους οπαδούς, οι Άγγλοι έδωσαν χρώμα και ποιότητα με τις φωνές τους και τις σημαίες» ήταν τα λόγια του.