Στο πλευρό του Φέρντιναντ ο Κάμπελ

Από τη στιγμή που αισθάνθηκε ότι δεν θα μπορούσε να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις, ο Ρίο Φέρντιναντ έπραξε πολύ σωστά που έμεινε εκτός της αποστολής της εθνικής ομάδας της Αγγλίας, όπως ανέφερε ο πρώην συμπαίκτης του στα «τρία λιοντάρια», Σολ Κάμπελ.



Στο πλευρό του Φέρντιναντ ο Κάμπελ

Ο βετεράνος αμυντικός στήριξε τον διεθνή άσο της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ που ενώ αρχικά συμπεριλήφθηκε στους «εκλεκτούς» του Ρόι Χότζον για τα παιχνίδια με το Σαν Μαρίνο και το Μαυροβούνιο στην προκριματική φάση του Μουντιάλ 2014, έμεινε εκτός λόγω του επιπέδου ετοιμότητας και φυσικής κατάστασης.

«Σε κάτι τέτοιες περιπτώσεις, οφείλεις να μιλήσεις με τον προπονητή σου και να ξεκαθαρίσεις το θέμα. Η κλήση του Ρίο, ήταν κάτι πολύ ξαφνικό και κάπως έτσι του φάνηκε και του ίδιου. Μπορεί να θεωρούσε ότι δεν θα τον ξανακαλούσαν στην εθνική ομάδα και ότι πλέον δεν είχε καμία πιθανότητα να φορέσει εκ νέου τη φανέλα με το εθνόσημο. Εξεπλάγην και αυτός. Ξέρω τι περνάει ο Ρίο και πόσο δύσκολα προετοιμάζεται για τόσα ζόρικα και συνεχόμενα παιχνίδια. Αν δεν έχεις προετοιμαστεί για επιπλέον ματς ή δεν σου έχει πει κανείς ένα μήνα νωρίτερα ότι “ξέρεις κάτι, σε υπολογίζω”, τότε είναι πολύ δύσκολο» ήταν τα λόγια του Σολ Κάμπελ.