Σίγουρος για τη νίκη ο Βούτσινιτς

Υπέρμετρα αισιόδοξος εμφανίστηκε με δηλώσεις του ο Μίρκο Βούτσινιτς, ενόψει της αναμέτρησης του Μαυροβουνίου με την Αγγλία την ερχόμενη Τρίτη (26/3) για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλου του 2014.



Σίγουρος για τη νίκη ο Βούτσινιτς

Μετά την… οκτάρα επί του Σαν Μαρίνο, τα «τρία λιοντάρια» ετοιμάζονται για τον «τελικό» του ομίλου στην Ποντγκόριτσα, με τον επιθετικό της Γιουβέντους να τονίζει πως η ομάδα του δεν φοβάται κανέναν και ότι η Αγγλία δεν είναι καμία «υπερδύναμη» του παγκοσμίου ποδοσφαίρου.

«Ίσως μόλις έγινε η κλήρωση, κάποιοι να πίστεψαν πως θα φοβόμασταν την Αγγλία και τους μεγάλους της παίκτες. Αλλά εμείς δεν φοβόμαστε κανέναν. Είμαστε ατρόμητοι σαν έθνος. Δεν εκπλήσσομαι που είμαστε πρώτοι στον όμιλο. Ίσα-ίσα. Θα ήταν έκπληξη να μην τερματίσουμε στην κορυφή.

Δεν θεωρούμε την Αγγλία καμιά υπερδύναμη του ποδοσφαίρου και φυσικά δεν είναι καλύτερη από μας. Έχω την πεποίθηση πως θα κερδίσουμε και θα παραμείνουμε πρώτοι στον όμιλο. Οι οπαδοί μας θα δημιουργήσουν μια καυτή ατμόσφαιρα η οποία θα δυσκόλευε κάθε αντίπαλο.

Είναι αλήθεια πως ο Ρούνει είναι από τους καλύτερους επιθετικούς του πλανήτη αλλά και ο Γιόβετιτς, αυτή τη στιγμή είναι από τους πιο φορμαρισμένους παίκτες στον κόσμο. Θα πρέπει οι Άγγλοι αμυντικοί να αντιμετωπίσουν τον Στέφαν και εμένα που θα παίξουμε στην επίθεση και ξέρουμε πολύ καλά ο ένας τα κουμπιά του άλλου»
ήταν τα λόγια του επιθετικού της Γιουβέντους.

Μετά από πέντε αγωνιστικές στον 8ο όμιλο, η Αγγλία βρίσκεται με 11 πόντους στη 2η θέση του βαθμολογικού πίνακα και στο -2 από το Μαυροβούνιο.