Καμία επικοινωνία Τσέλσι-Τζόλα

Απόλυτα αφοσιωμένος στις αγωνιστικές υποχρεώσεις της Γουότφορντ δήλωσε ο Τζιανφράνκο Τζόλα, τονίζοντας πως, παρά τα δημοσιεύματα που τον συνδέουν με τον πάγκο της Τσέλσι, κανείς από την πλευρά των Λονδρέζων δεν έχει έρθει σε επαφή μαζί του.



Καμία επικοινωνία Τσέλσι-Τζόλα

Οι «μπλε» βρίσκονται σε αναζήτηση προπονητή από τη στιγμή που οι ημέρες του Ράφα Μπενίτεθ στο σύλλογο είναι…. μετρημένες και ένα από το ονόματα που απασχολούν το ρεπορτάζ των πρωταθλητών Ευρώπης είναι αυτό του πρώην παίκτη τους και πλέον προπονητή της Γουότφορντ.

Ο ίδιος ωστόσο για ακόμα μία φορά φρόντισε να βάλει… φρένο στη φημολογία, τονίζοντας πως στην παρούσα φάση το μόνο που τον απασχολεί είναι ο τρόπος με τον οποίο η ομάδα του θα καταφέρει να εξασφαλίσει την άνοδο στα «σαλόνια» της Πρέμιερ Λιγκ.

«Νιώθω ευγνώμων στη Γουότφορντ και στο τι έχουν κάνει οι άνθρωποι της ομάδας για εμένα. Ως εκ τούτου του το μόνο που με απασχολεί είναι η δουλεία μου εδώ. Άλλωστε κανείς από την Τσέλσι δεν έχει έρθει σε επικοινωνία μαζί μου. Δεν μπορώ να γνωρίζω τι θα συμβεί, αλλά αυτό που θέλω είναι να αποδείξω την αξία μου σαν προπονητής, να αποκτήσω εμπειρίες και να συνεχίσω να μαθαίνω» ήταν τα λόγια του Ιταλού τεχνικού.