Δεν ρισκάρει με Μπέιλ ο Κόουλμαν

Καμία διάθεση να ρισκάρει με τη συμμετοχή του Γκάρεθ Μπέιλ κόντρα στην Κροατία δεν έχει ο Κρις Κόουλμαν. Ο ομοσπονδιακός τεχνικός της Ουαλίας φρόντισε με δηλώσεις του διαβεβαιώσει τους ανθρώπους της Τότεναμ πως αν ο 23χρονος άσος δεν είναι έτοιμος δεν θα αγωνιστεί στο ματς της ερχόμενης Τρίτης (26/3).



Δεν ρισκάρει με Μπέιλ ο Κόουλμαν

Ο ηγέτης των Λονδρέζων κατάφερε να αγωνιστεί μόλις 45 λεπτά στην αναμέτρηση με τη Σκωτία την περασμένη Παρασκευή, καθώς στο ημίχρονο αντικαταστάθηκε από τον Γουίλιαμς.

Ο Μπέιλ αντιμετωπίζει ένα πρόβλημα στον αστράγαλο, το οποίο σε συνδυασμό με την ίωση που τον ταλαιπωρούσε τις προηγούμενες ημέρες, τον «ανάγκασε» να μείνει στα αποδυτήρια στην ανάπαυλα του αγώνα.

«Στο παιχνίδι με την Σκωτία τον είχαμε μόνο για 45 λεπτά. Παρά το πρόβλημα στον αστράγαλο και την αδιαθεσία του, μου ζήτησε να αγωνιστεί» ανέφερε αρχικά ο Κόουλμαν και συμπλήρωσε:

«Δεν μπορώ να ξέρω ακόμα αν είναι σε θέση να παίξει απέναντι στην Κροατία. Οι επόμενες 24 ώρες θεωρώ πως είναι πολύ σημαντικές. Ωστόσο πρέπει να ξεκαθαρίσω πως σε περίπτωση που δεν κριθεί έτοιμος, δεν πρόκειται να ρισκάρουμε με τη συμμετοχή του. Δεν θα το κάνουμε διότι θέλουμε να είμαστε σωστοί απέναντι στην Τότεναμ».