Μπέρδεμα με Μπέιλ

Έτοιμος για να παίξει την προσεχή Τρίτη, κόντρα στην Κροατία, δηλώνει ο Γκάρεθ Μπέιλ, όμως το ιατρικό επιτελείο της εθνικής ομάδας της Ουαλίας δεν εμφανίστηκε τόσο αισιόδοξο. Ο αστέρας της Τότεναμ, αντικαταστάθηκε αναγκαστικά στο ημίχρονο της νίκης (2-1) επί της Σκοτίας, αλλά υποστήριξε πως αιτία ήταν οι στομαχικές διαταραχές.



Μπέρδεμα με Μπέιλ

Ο Μπέιλ χτύπησε λίγο πριν την ανάπαυλα της αναμέτρησης με τους Σκοτσέζους και στην 15λεπτη ανάπαυλα αντικαταστάθηκε. Ο Κρις Κόουλμαν δεν θέλησε να ρισκάρει με πιθανή υποτροπή των ενοχλήσεων για τις οποίες είχε παραπονεθεί ο παίκτης τις προηγούμενες μέρες και μάλιστα δήλωσε ότι:

«Ήταν πολύ βαρύς και πιστεύω το είδατε όλοι. Είχε δύσκολη εβδομάδα με ίωση, ενοχλήσεις στον αστράγαλο και έχασε αρκετές προπονήσεις. Δεν ήθελα να επιβαρυνθεί το πόδι του μετά το χτύπημα που δέχτηκε κι έτσι τον έβγαλα από το ματς».

Από την πλευρά του, ο 23χρονος άσος τόνισε πως: «Η αλλαγή έγινε λόγω των στομαχικών διαταραχών που μου προκάλεσε η ίωση που πέρασα την προηγούμενη εβδομάδα…».

Μένει να δούμε αν θα προπονηθεί τις επόμενες μέρες για να τεθεί στη διάθεση του προπονητή του εν όψει του ματς με την Κροατία, το βράδυ της Τρίτης.