Άσπρη μέρα… για τον Ντέμπσεϊ!(pics+vids)

Άσπρη… με όλη τη σημασία της λέξης. Η αναμέτρηση της εθνικής ομάδας των ΗΠΑ απέναντι στην Κόστα Ρίκα, ήταν από τις πιο ευχάριστες… για να τη βλέπεις. Όσοι έπαιζαν, ανάμεσα σε αυτούς και ο Κλιντ Ντέμπσεϊ, σίγουρα δυσκολεύτηκαν, γλίστρησαν πολύ, αλλά βίωσαν μια εμπειρία ζωής με φόντο το πυκνό και ασταμάτητο χιόνι που έπεφτε! 



Άσπρη μέρα… για τον Ντέμπσεϊ!(pics+vids)

Η Αμερική, υποδέχτηκε την Κόστα Ρίκα στο Κολοράντο για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου του 2014. Ο Κλιντ Ντέμπσεϊ ήταν αυτός που χάρισε τη νίκη στους γηπεδούχους με σκορ 1-0, αλλά ο άσος της Τότεναμ, μαζί με όλους τους συμπαίκτες και τους αντιπάλους του, ανάμεσα στους οποίους βρισκόταν και ο επιθετικός της Φούλαμ, Μπράιαν Ρουίζ, έπαιξαν το δυσκολότερο και πιο… διασκεδαστικό ματς της ποδοσφαιρικής του καριέρας.

Με το χιόνι να μην σταματάει ούτε… δευτερόλεπτο, ο αγωνιστικός χώρος είχε καλυφθεί σε κάθε εκατοστό του! Την ώρα που διεξαγόταν η αναμέτρηση, υπήρχαν άνδρες με σκούπες στις γραμμές για να τις καθαρίζουν και να… καταλαβαίνουν οι παίκτες πού ακριβώς βγαίνει η μπάλα.

Ο ρέφερι της αναμέτρησης σταμάτησε για λίγο τον αγώνα στη συμπλήρωση δέκα λεπτών στο δεύτερο ημίχρονο, αλλά το παιχνίδι δεν διεκόπη, έπειτα και από σύσταση των ποδοσφαιριστών που παρά το κρύο, παραδέχτηκαν ότι ήταν ενθουσιασμένοι με τις συνθήκες υπό τις οποίες έπαιζαν μπάλα!

Δείτε βίντεο και φωτογραφίες από την αναμέτρηση: