Ντεστάν: «Χαρούμενος μακριά από την εθνική»

Καθόλου μετανιωμένος και στεναχωρημένος δεν αισθάνεται ο Σιλβέν Ντεστάν  για το γεγονός πως δεν έχει αγωνιστεί ποτέ με τα χρώματα της εθνικής Γαλλίας. «Ίσως να είχα καβαλήσει το καλάμι», είπε μεταξύ άλλων.



Ντεστάν: «Χαρούμενος μακριά από την εθνική»

Αν και έχει πάνω από 400 συμμετοχές στην Πρέμιερ Λιγκ, ο Σιλβέν Ντεστάν δεν έχει κληθεί ποτέ στην εθνική ομάδα της Γαλλίας. Ωστόσο ο 35χρονος αμυντικός δεν στεναχωριέται, παρά το γεγονός πως η καριέρα του μπορεί να είχε πάρει μια διαφορετική πορεία αν είχε αγωνιστεί με τους «μπλε».

«Ο κόσμος με ρωτάει καμιά φορά αν μετανιώνω που δεν έχω παίξει ποτέ στην εθνική, και τους απαντάω πως δεν το κάνω γιατί κοιτάξτε που έχω φτάσει σήμερα» είπε χαρακτηριστικά ο κεντρικός αμυντικός της Έβερτον και πρόσθεσε:

«Είμαι 35 ετών, είμαι σε έναν εξαιρετικό σύλλογο, απολαμβάνω το ποδόσφαιρο, νιώθω καλά, υπάρχει φανταστική ατμόσφαιρα γύρω μου. Γιατί να μετανιώνω; Ίσως αν είχα παίξει με την εθνική να μην ήμουν εδώ. Ενδεχομένως να έπαιζα σε άλλη ομάδα, όπου δεν θα απολάμβανα το ποδόσφαιρο και ίσως να είχα… καβαλήσει το καλάμι, έχοντας δημιουργήσει μεγάλο εγωισμό. Είμαι πραγματικά χαρούμενος για όλα όσα έχω κάνει, και θα τα ξαναέκανα από την αρχή αν μπορούσα».

Επιμέλεια: Γιώργος Σιάφας