Ρέινα: «Είμαι χαρούμενος με τον Ρότζερς»

Την ευχαρίστηση που νιώθει με τον Μπρένταν Ρότζερς στον πάγκο, εξέφρασε με δηλώσεις του ο τερματοφύλακας της Λίβερπουλ, Πέπε Ρέινα.



Ρέινα: «Είμαι χαρούμενος με τον Ρότζερς»

Κάτι αλλάζει στη Λίβερπουλ σύμφωνα με τα λεγόμενα του Ρέινα, από τότε που ανέλαβε ο Ρότζερς την τεχνική ηγεσία της ομάδας. Ο Ισπανός πορτέρο μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον προπονητή του, λέγοντας πως μαζί του, αυτός και οι συμπαίκτες του μαθαίνουν, εκτός των άλλων, να κρατούν κατοχή και με την πάροδο του χρόνου οι «κόκκινοι» θα γίνουν και πάλι μια πολύ ανταγωνιστική ομάδα.

«Είμαι πολύ χαρούμενος με τον προπονητή μας. Σιγουρεύεται ότι μαθαίνουμε κάθε μέρα και μας προπονεί για να κερδίζουμε. Αυτό είναι το σημαντικό. Αν παίζουμε καλό ποδόσφαιρο, τότε θα είμαστε πιο κοντά στο να κερδίσουμε παιχνίδια. Ο μέσος όρος των πασών σε κάθε παιχνίδι ανεβαίνει συνεχώς σε σύγκριση με την περσινή χρόνια. Έχουμε αποκτήσει μια διαφορετική φιλοσοφία και ένα διαφορετικό στυλ και είμαι χαρούμενος γι’ αυτό. Όσο περνάει ο καιρός θα γίνουμε πολύ καλή ομάδα» είπε χαρακτηριστικά ο Ρέινα.

Επιμέλεια: Γιώργος Σιάφας