«Θα περιμένουμε και θα δούμε τι θα γίνει με Ρίο»

Κλειστά κράτησε τα χαρτιά του ο Ρόι Χότζον αναφορικά με πιθανή μελλοντική κλήση του Ρίο Φέρντιναντ στην εθνική Αγγλίας, μετά την απόφαση του δεύτερου να ταξιδέψει στο Κατάρ. «Θα πρέπει να περιμένουμε και θα δούμε» δήλωσε χαρακτηριστικά στη συνέντευξη Τύπου εν όψει του ματς με το Σαν Μαρίνο.



«Θα περιμένουμε και θα δούμε τι θα γίνει με Ρίο»

«Θα περιμένουμε και θα δούμε αν θα ξανακληθεί στην εθνική. Δεν έχω άποψη για το συγκεκριμένο θέμα. Το γεγονός είναι πως είμαι απογοητευμένος που δεν μπορούσε να δεχθεί την πρόσκλησή μας. Ό,τι κάνει τώρα και ό,τι κάνει τις επόμενες εβδομάδες, είναι ζήτημα δικό του και της ομάδας του. Εμένα με ενδιαφέρει μόνο τι κάνουν οι παίκτες που είναι μαζί μας. Προτιμώ να στρέφω την προσοχή μου εκεί» ανέφερε ο Χότζον ερωτηθείς για το συγκεκριμένο ζήτημα και συμπλήρωσε:

«Μου κάνετε ερωτήσεις τις οποίες δεν θέλω να απαντήσω. Φυσικά και σέβομαι το ιατρικό μας επιτελείο. Νομίζω πως είναι πάρα πολύ καλοί. Αλλά ο Ρίο έκανε ξεκάθαρο πως δεν θα ήταν διαθέσιμος να αποδεχθεί την κλήση μας. Θα δούμε τι θα συμβεί στο μέλλον».

Τέλος, όσον αφορά το αγωνιστικό κομμάτι, ο 66χρονος τεχνικός τόνισε: «Σεβόμαστε τη χώρα. Στο «Γουέμπλεϊ» είχαν κάνει μια πολύ καλή εμφάνιση. Μας είχαν κάνει τη ζωή δύσκολη. Πρέπει να παίξουμε πολύ καλά για να πάρουμε τη νίκη».

Επιμέλεια: Γιώργος Σιάφας