Καταγγελίες σοκ για τις κληρώσεις της UEFA (video)

Βαρύτατες καταγγελίες από Τούρκο, πρώην διεθνή, διαιτητή που ισχυρίζεται πως οι κληρώσεις τις UEFA είναι στημένες. Δείτε τα βίντεο. 



Καταγγελίες σοκ για τις κληρώσεις της UEFA (video)

Ο πρώην διαιτητής, Αχμέτ Τσακάρ, και νυν σχολιαστής σε τηλεοπτικές εκπομπές της Τουρκίας ισχυρίστηκε πως οι κληρώσεις της Ευρωπαϊκής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας είναι χειραγωγημένες. 

Συγκεκριμένα, ο Τσακάρ τονίζει πως κατά τη διάρκεια της διαδικασίας των κληρώσεων υπάρχουν συγκεκριμένα «μπαλάκια» το οποία έχουν δόνηση –αρκετά δυνατή για να την καταλάβει ο εκάστοτε προσκεκλημένος – και να έρχονται τα «ζευγάρια» κατά τον τρόπο που θέλουν οι διοργανωτές. 

Μάλιστα, μεταξύ άλλων τονίζει πως ο Γενικός Γραμματέας της UEFA, Τζιάνι Ιφαντίνο , στην τελευταία κλήρωση για τα προημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ, τη στιγμή που μετακινεί την γυάλα με τις ομάδες παράλληλα ενεργοποιεί έναν μοχλό. 

Δείτε το βίντεο: 

Μάλιστα, μιλώντας στον ίδιο τηλεοπτικό σταθμό ο Τσακάρ, με την μέθοδο της… δόνησης που ισχυρίζεται ότι χρησιμοποιούν στην UEFA, καταφέρνει να σχεδιάσει μία κλήρωση για την φάση των «8» της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης με τα ίδια ζευγάρια:

Επιμέλεια: Γιάννης Σταυρόπουλος