«Θα μου κατέστρεφε την καριέρα»!

Έκπληκτος από την απόφαση της FA να μην τιμωρήσει τον Καλούμ ΜακΜάναμαν για το βίαιο μαρκάρισμα που του έκανε, εμφανίστηκε ο άτυχος αμυντικός της Νιούκαστλ, Μασαντιό Αϊνταρά. «Θα μπορούσε να έχει καταστρέψει την καριέρα μου. Δεν γίνεται να δείχνουμε ανοχή σε τέτοια τάκλιν» είπε στον γαλλικό Τύπο.   



«Θα μου κατέστρεφε την καριέρα»!

Ο ΜακΜάναμαν, πραγματοποιώντας την πρώτη του εμφάνιση με φανέλα βασικού στην Πρέμιερ Λιγκ, χτύπησε τον Αϊνταρά στο αριστερό γόνατο στη νίκη (2-1) της Γουίγκαν επί της Νιούκαστλ, την περασμένη Κυριακή.

Εκείνη τη στιγμή, ο ρέφερι δεν έδωσε ούτε καν φάουλ, ενώ η ποδοσφαιρική ομοσπονδία της Αγγλίας, δεν παρενέβη, λόγω του ότι ένας από τους επόπτες του παιχνιδιού είχε δει την επίμαχη φάση και απλά αποφασίστηκε να συνεχιστεί το ματς.

«Δεν γίνεται να δείχνουμε ανοχή σε τέτοια μαρκαρίσματα. Θα μπορούσε να έχει καταστρέψει την καριέρα μου και τη ζωή μου και παρ’ όλα αυτά, αυτός θα συνεχίσει να παίζει κανονικά ποδόσφαιρο, ενώ εγώ θα αργήσω να επιστρέψω. Πρέπει να προστατεύονται οι ποδοσφαιριστές από τέτοια τάκλιν» δήλωσε ο Αϊνταρά στην «Parisien».