Έτοιμη για «μετακόμιση» η Γουέστ Χαμ

Ο… τολμών, συνήθως νικά και αυτό αναμένεται να αποδειχθεί και από την υπόθεση της «μετακόμισης» της Γουέστ Χαμ στο Ολυμπιακό Στάδιο του Λονδίνου. Ο πρόεδρος της Λέιτον Όριεντ, Μπάρι Χέρν, γνωστοποίησε ότι θα βάλει τέλος στη δικαστική διαμάχη, αν απορριφθεί το αίτημα επανεξέτασης της διαδικασίας επιλογής των υποψηφιοτήτων.



Έτοιμη για «μετακόμιση» η Γουέστ Χαμ

Ο εκ των ιδιοκτητών των «σφυριών», Ντέιβιντ Γκολντ, στις αρχές του μήνα, έκανε λόγο για συμφωνία με την London Legacy Development Corporation, ώστε ο σύλλογος να αγωνίζεται στο Ολυμπιακό Στάδιο της αγγλικής πρωτεύουσας από το 2016. Μάλιστα, τόνισε ότι μέχρι τα μέσα Μαρτίου θα έχει επισημοποιηθεί η συμφωνία με τις απαραίτητες υπογραφές.

Ο πρόεδρος της Λέιτον Όριεντ, Μπάρι Χερν, επανέλαβε πως ενδεχόμενη «μετακόμιση» των «σφυριών» στο Ολυμπιακό Στάδιο θα αποτελέσει αιτία για κίνδυνο επιβίωσης της ομάδας του, προτείνοντας τη λύση της χρήσης των εγκαταστάσεων και από τις δύο ομάδες.

Μάλιστα, έθεσε ζήτημα επανεξέτασης της διαδικασίας με την οποία επιλέχθηκε ως επικρατέστερη υποψηφιότητα για το Στάδιο, αυτή της Γουέστ Χαμ, αλλά αντιλαμβάνεται ότι δεν πρόκειται να βρει ανταπόκριση. Έτσι, με νέα τοποθέτησή του, έκανε γνωστό πως: «Αν απορριφθεί το αίτημα επανεξέτασης της διαδικασίας, θα αποσυρθώ από την υπόθεση. Δεν μπορώ να κάνω τίποτα περισσότερο. Πάλεψα, αλλά αυτό πρέπει επιτέλους να σταματήσει».