Κλήθηκε ο Λέσκοτ στην εθνική

Ο Ρόι Χότζον κάλεσε στην αποστολή της εθνικής ομάδας της Αγγλίας για τα προσεχή ματς της προκριματικής φάσης του Μουντιάλ 2014, τον Τζόλεον Λέσκοτ, αφού οι ¶αρον Λένον και Μάικλ Ντόουσον τέθηκαν τελικά εκτός μάχης.



Κλήθηκε ο Λέσκοτ στην εθνική

Ο Λένον, είχε τραυματιστεί στο ματς με την Ίντερ, στον επαναληπτικό του «Μεάτσα», την περασμένη Πέμπτη για τους «16» του Τσάμπιονς Λιγκ και έμεινε εκτός πλάνων του Αντρέ Βίλας – Μπόας για την αναμέτρηση της 30ης αγωνιστικής της Πρέμιερ, κόντρα στη Φούλαμ.

Ο Πορτογάλος κόουτς, επιβεβαίωσε λίγο μετά την ήττα (1-0) της ομάδας του, ότι ο Λένον δεν θα μπορέσει να ενσωματωθεί στην αποστολή της Αγγλίας και θα μείνει εκτός από τα δύο προσεχή ματς με το Σαν Μαρίνο και το Μαυροβούνιο.

Όσον αφορά τον Μάικλ Ντόουσον, αυτός χτύπησε στο ματς με τους «λάτικς» και αντικαταστάθηκε αναγκαστικά, προκειμένου να υποβληθεί άμεσα στις απαραίτητες εξετάσεις. Ενώ αρχικά φαινόταν ότι απλά θα χάσει το παιχνίδι της Παρασκευής με το Σαν Μαρίνο και ενδεχομένως να προλάβαινε τον αγώνα με το Μαυροβούνιο, αποκλείστηκε και αυτός από την αποστολή της Αγγλίας.

Έτσι, ο Ρόι Χότζον κάλεσε τον Τζόλεον Λέσκοτ, για τον οποίο, στην ανακοίνωση των ονομάτων, την περασμένη Πέμπτη, είχε αφήσει να εννοηθεί ότι δεν ήταν ικανοποιημένος με το χρόνο συμμετοχής του παίκτη στη Μάντσεστερ Σίτι.