Εκτός ο Λένον, αμφίβολος ο Ντόουσον

Ο ¶αρον Λένον αποκλείστηκε αναγκαστικά από την αποστολή της εθνικής ομάδας της Αγγλίας για τα προσεχή παιχνίδια της προκριματικής φάσης του Μουντιάλ 2014, λόγω προβλήματος τραυματισμού. Πρόβλημα και με τον Ντόουσον που χάνει το ματς με το Σαν Μαρίνο, έχοντας χτυπήσει στην ήττα (1-0) της Τότεναμ από τη Φούλαμ.



Εκτός ο Λένον, αμφίβολος ο Ντόουσον

Ο Λένον, είχε τραυματιστεί στο ματς με την Ίντερ, στον επαναληπτικό του «Μεάτσα», την περασμένη Πέμπτη για τους «16» του Τσάμπιονς Λιγκ και έμεινε εκτός πλάνων του Αντρέ Βίλας – Μπόας για την αναμέτρηση της 30ης αγωνιστικής της Πρέμιερ, κόντρα στη Φούλαμ.

Ο Πορτογάλος κόουτς, επιβεβαίωσε λίγο μετά την ήττα (1-0) της ομάδας του, ότι ο Λένον δεν θα μπορέσει να ενσωματωθεί στην αποστολή της Αγγλίας και θα μείνει εκτός από τα δύο προσεχή ματς με το Σαν Μαρίνο και το Μαυροβούνιο.

Το παιχνίδι της Παρασκευής, πάντως, θα χάσει σίγουρα και ο Μάικλ Ντόουσον, που χτύπησε στο παιχνίδι των «σπιρουνιών», αντικαταστάθηκε αναγκαστικά και τέθηκε εκτός μάχης. Δεν θα αποκλειστεί από την αποστολή των «τριών λιονταριών», αλλά είναι αμφίβολος και για τον αγώνα με το Μαυροβούνιο, την επόμενη Τρίτη (26/2).