«Αν δεν θέλουν, ας μη με βάζουν»!

Νέο ξέσπασμα από τον Πίτερ Οντεμβίγκι κατά της διοίκησης της Γουέστ Μπρομ! Ο Νιγηριανός επιθετικός, που αγωνίστηκε κάτι περισσότερο από ένα εικοσάλεπτο απέναντι στη Στόουκ, στην ισοπαλία (0-0) του Σαββάτου, πήρε αφορμή από τον παραγκωνισμό του και… τα «έχωσε»!



«Αν δεν θέλουν, ας μη με βάζουν»!

Ο Οντεμβίγκι, έχει βρεθεί στο μάτι του κυκλώνα όσον αφορά τη σχέση του με τους οπαδούς, μετά την προσπάθεια να αποχωρήσει από το «Χόθορνς» στη χειμερινή μεταγραφική περίοδο και ο Στιβ Κλαρκ, προσπαθεί να τον επανεντάξει στα πλάνα του, όσο το δυνατόν πιο διακριτικά.

Στο «Μπριτάνια», στο ματς με τη Στόουκ, ο Οντεμβίγκι πέρασε στον αγωνιστικό χώρο στο 67ο λεπτό και επειδή ο χρόνος συμμετοχής του είναι περιορισμένος, ξέσπασε. «Αν δεν θέλουν, ας μη με βάζουν να παίξω! Τι φοβούνται; Ότι θα κεφάλαιο της θητείας μου στη Γουέστ Μπρομ; Αυτό έγινε τον Ιανουάριο. Τελείωσε. Δεν μου κάνουν καθόλου κακό. Όπως εγώ ακούω και τις αποδοκιμασίες και τα καλά λόγια, έτσι θα γίνει τώρα και με τους ανθρώπους της ομάδας από εμένα. Έχει δει κανείς να δίνω καμια συνέντευξη είτε στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας, είτε στο επίσημο περιοδικό; Είμαι μόνος μου στη Γουέστ Μπρομ. Δεν έχω τη στήριξη κανενός και κανείς δεν ασχολείται μαζί μου» έγραψε στο twitter, ο Πίτερ Οντεμβίγκι.