Πάει στην εθνική ο Φέρντιναντ

Κανονικά θα συμπεριληφθεί τις επόμενες μέρες στην προετοιμασία της εθνικής ομάδας της Αγγλίας, ο Ρίο Φέρντιναντ. Ο Σερ Άλεξ Φέργκιουσον επιβεβαίωσε ότι ο υψηλόσωμος στόπερ της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ θα τεθεί στη διάθεση του Ρόι Χότζον για τα ματς με Σαν Μαρίνο και Μαυροβούνιο, στα προκριματικά του Μουντιάλ 2014.



Πάει στην εθνική ο Φέρντιναντ

Αν και είχαν εμφανιστεί «σύννεφα» πάνω από το θέμα της επιστροφής του Ρίο Φέρντιναντ στα «τρία λιοντάρια», όλα έγιναν ξεκάθαρα, αμέσως μετά τη νίκη (1-0) της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ επί της Ρέντινγκ.

Ο Σερ Άλεξ Φέργκιουσον, που είχε εκφράσει την ανησυχία του για το επίπεδο ετοιμότητας του έμπειρου αμυντικού, που ακολουθεί ειδικό πρόγραμμα θεραπειών και προπονήσεων, επιβεβαίωσε ότι δεν τίθεται θέμα να απαρνηθεί ο παίκτης την εθνική ομάδα.

Έτσι, έπειτα από περίπου δύο χρόνια, ο Ρίο Φέρντιναντ θα φορέσει ξανά τη φανέλα με το αγγλικό εθνόσημο και με τη νέα εβδομάδα, θα ενσωματωθεί στην αποστολή του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος της πατρίδας του, για τα παιχνίδια της προκριματικής φάσης του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2014, κόντρα σε Σαν Μαρίνο και Μαυροβούνιο.