Ψάχνουν κάποιον για τα... ρεπό του Γουόκερ

Σε αναζήτηση δεξιού οπισθοφύλακα είναι η Τότεναμ, καθώς ο Κάιλ Γουόκερ είναι έτοιμος να χτυπήσει… τιλτ, και οι διοικούντες την ομάδα σε συνεργασία με τον Αντρέ Βίλας - Μπόας, φαίνεται να τον έχουν βρει στο πρόσωπο Σεμπαστιέν Κορσιά.



Ψάχνουν κάποιον για τα... ρεπό του Γουόκερ

Στην φετινή εκπληκτική πορεία της Τότεναμ, τόσο στην Πρέμιερ Λιγκ, όσο και στο Γιουρόπα Λιγκ, σημαντική μονάδα είναι ο Κάιλ Γουόκερ, ο οποίος έχει πάρει μέρος σε 28 παιχνίδια (σε όλες τις διοργανώσεις), κάτι το οποίο σημαίνει πως είναι ο πρώτος στις φετινές συμμετοχές, μαζί με τον Άαρον Λένον.

Παρά το γεγονός πως ο Άγγλος πλάγιος αμυντικός είναι σε εξαιρετική φόρμα, είναι δεδομένο πως κάποια στιγμή τα συνεχόμενα παιχνίδια θα τον κουράσουν. Γνωρίζοντας το παραπάνω στην Τότεναμ, έχουν ξεκινήσει το «σαφάρι» για τον αναπληρωματικό του Γουόκερ, έχοντας αρκετά ψηλά στη λίστα τους τον Σεμπαστιέν Κορσιά της Σοσό.

Ο νεαρός (23) είναι γεννημένος στο Παρίσι και ξεκίνησε την καριέρα του στην Ολιμπίκ Ροσνί ενώ στα 13 χρόνια του είχε την ευκαιρία να προπονηθεί στο προπονητικό της εθνικής ομάδας της Γαλλίας. Είναι διεθνής με τις εθνικές ομάδες Κ17, Κ18, Κ19 και Κ21, στα 18 του, ενώ έφτασε ένα βήμα πριν την πρώτη ομάδα της Παρί Σεν Ζερμέν, καταλήγοντας στη Λε Μαν, από την οποία βρέθηκε στη Σοσό έναντι 2 εκ. ευρώ.

Έτσι, ο Αντρέ Βίλας – Μπόας εκτιμά πως ο Κορσιά είναι μία πολύ καλή λύση για τον πάγκο της Τότεναμ, όταν ο Πορτογάλος θα θέλει να ξεκουράσει παίκτες που το έχουν ανάγκη. Ωστόσο, τα «σπιρούνια» έχουν και έναν βασικό αντίπαλο στην διεκδίκηση του Γάλλου, καθώς φαίνεται να ενδιαφέρεται για την απόκτησή του και η Γιουβέντους.

Επιμέλεια: Γιώργος Σιάφας