Θέλει Λίβερπουλ ο Ζοσέ, αλλά....

Ο Μουρίνιο σκέφτεται την περίπτωση της Λίβερπουλ, όμως ζητά διαβεβαιώσεις.



Θέλει Λίβερπουλ ο Ζοσέ, αλλά....

Η επιθυμία του Ζοσέ Μουρίνιο να επιστρέψει κάποια στιγμή στην Αγγλία δεν είναι κάτι κρυφό και η Λίβερπουλ φαντάζει ως ιδανικός προορισμός. Όπως αναφέρει δημοσίευμα της News of the world ο Πορτογάλος τεχνικός θα ήθελε να καθίσει στον πάγκο των «κόκκινων» όμως μόνο στην περίπτωση που αποχωρήσουν οι Αμερικανοί ιδιοκτήτες. Και αυτό γιατί θεωρεί πως έτσι θα εξασφαλιστούν οι ιδανικές συνθήκες για να εργαστεί.

Ο προπονητής της Ιντερ γνωρίζει πως αυτή τη στιγμή το διοικητικό συμβούλιο της Λίβερπουλ είναι διχασμένο, ενώ είναι αβέβαιο το αν και πόσα χρήματα θα δοθούν για την ενίσχυση της ομάδας.

Την ίδια ώρα και ο Ράφα Μπενίτεθ, ο οποίος έχει χάσει την εμπιστοσύνη της διοίκησης αναζητά την καλύτερη λύση για την …επόμενη μέρα. Ο Μουρίνιο εμφανίζεται ως επικρατέστερη λύση αν και τις υπηρεσίες του διεκδικούν και η Ρεάλ Μαδρίτης και η Μάντσεστερ Σίτι.

Οι εξελίξεις στο θέμα του προπονητή της Λίβερπουλ θα κριθούν σε πολύ μεγάλο βαθμό μετά το Πάσχα, οπότε και λήγει –σύμφωνα με το ρεπορτάζ των αγγλικών εφημερίδων- το τελεσίγραφο που έδωσε εταιρία επενδυτικών κεφαλαίων σε Τζιλέτ και Χικς προκειμένου να απαντήσουν στην πρόταση ύψους 100 εκατομμυρίων λιρών για την εξαγορά του 40% των μετοχών.

Μια τέτοια εξέλιξη θα βοηθήσει τη μείωση του χρέους προς τη Royal Bank of Scotland και πιθανότατα να ανοίξει το δρόμο για την οριστική απομάκρυνση των Αμερικανών ιδιοκτητών.