Του βγήκε...ξινό το τρολάρισμα !

Οι «επιθέσεις» κάθε είδους σε  γνωστά πρόσωπα μέσω των σελίδων κοινωνικής δικτύωσης είναι μια δημοφιλής διαδικασία. Τι συμβαίνει όμως όταν κινδυνεύεις να βρεθείς τετ α τετ με πρόσωπο το οποίο έβριζες και ο οποίος τυγχάνει να είναι και επαγγελματίας μποξέρ;



Του βγήκε...ξινό το τρολάρισμα !

Συγγνώμη μέσω του twitter  αναγκάστηκε να ζητήσει ένας 24χρονος άνδρας για τα υβριστικά σχόλια που έκανε εναντίον του μποξέρ Κέρτις Γουντχάουζ. Όμως ο λόγος που τον οδήγησε στην απολογία δεν ήταν η μεταμέλεια για την πράξη του, αλλά ο κίνδυνος να βρεθεί αντιμέτωπος με τον μποξέρ.   

Μετά από μια σειρά υβριστικών σχολίων εις βάρος του, ο Γουντχάουζ ζήτησε από τους 18.000 followers του στο twitter να τον βοηθήσουν ώστε να εντοπίσει τον «jimmybob» (το όνομα που χρησιμοποιούσε ο 24χρονος Τζειμς Ο Μπραιαν) προσφέροντας μάλιστα και αμοιβή 1.000 λιρών. 

Η έκκληση του απέδωσε καρπούς και έτσι βρέθηκε στο δρόμο που κατοικούσε ο νεαρός άνδρας, ο οποίος φάνηκε αρχικά να μην πολυπιστεύει πως ο μποξέρ θα κάνει πράξη την απειλή του. Όταν όμως ο Γουντχάουζ γνωστοποίησε το όνομα του  και «ανέβασε» μια φωτογραφία από τη γειτονιά για να επιβεβαιώσει την παρουσία του εκεί, η κατάσταση άλλαξε.

Ο 24χρονος εκείνη την ώρα βρισκόταν στη δουλειά, αλλά όταν διαπίστωσε πως κινδύνευε να βρεθεί πρόσωπο με πρόσωπο με τον Γουντχάουζ επέλεξε άμεσα να απολογηθεί. «Ζητώ συγγνώμη. Ξέφυγα και έκανα λάθος» ανέφερε στο twitter.  

Η συνάντηση των δυο ανδρών δεν έγινε, αλλά ο Γουντχάουζ (ο οποίος είναι πρώην ποδοσφαιριστής) επέστρεψε…νικητής. Μάλιστα πολλοί ήταν αυτοί που του έδωσαν συγχαρητήρια  για την πράξη του, αρκετοί εκ των οποίων είχαν γίνει αποδέκτες υβριστικών σχολίων από τον 24χρονο.

Όπως διαπιστώθηκε στο στόχαστρο του «JimmyBob» είχαν βρεθεί μεταξύ άλλων ο Ριο Φέρντιναντ, η Βικτόρια Μπέκαμ, ο Λένοξ Λιουις και η Κέιτι Πραις.