«Πάμε να το τελειώσουμε»

Με πρόθεση να σκοράρουν και στο «Σαν Σίρο» και όχι απλά να υπερασπιστούν το υπέρ τους 3-0 του πρώτου αγώνα, θα παραταχθούν στον επαναληπτικό με την Ίντερ για τους «16» του Γιουρόπα Λιγκ, οι ποδοσφαιριστές της Τότεναμ.   



«Πάμε να το τελειώσουμε»

Όσο κι αν το σκορ του πρώτου ματς στο «Γουάιτ Χαρτ Λέιν» έχει σχεδόν εξασφαλίσει την πρόκριση στην επόμενη φάση για το σύνολο του Αντρέ Βίλας – Μπόας, ο Πορτογάλος κόουτς έχει προετοιμάσει την ομάδα του σα να επρόκειτο για κρίσιμο ματς.

Ο Μπραν Φρίντελ, έδωσε το σύνθημα για τη ρεβάνς του «Σαν Σίρο» και τόνισε: «Η Ίντερ είναι ακόμα στο κόλπο παρά το 3-0 και πάμε στην Ιταλία για να σκοράρουμε και να τους δείξουμε ότι είναι ακατόρθωτη η ανατροπή. Αν πετύχουμε ένα γκολ στην έδρα τους, τότε αυτό θα αποδειχθεί καθοριστικό».

Από την πλευρά του, ο Μάικλ Ντόουσον ανέφερε: «Ξέρουμε ότι θα βρεθούμε σε μια πολύ δύσκολη δρα και χωρίς τον Γκάρεθ Μπέιλ και είναι απολύτως φυσιολογικό για την Ίντερ να ψάχνει μια αντίδραση. Θα πρέπει να εμφανιστούμε πανέτοιμοι, αφού στη μέση μπαίνει και το θέμα του γοήτρου, μετά το 3-0 του πρώτου ματς».