«Άκυρο» από Τόρες σε Ανζί

Διερευνητική κρούση στην Τσέλσι για τον Φερνάντο Τόρες φέρεται να έκαναν οι άνθρωποι της Ανζί, με τον Ισπανό επιθετικό να εμφανίζεται αρνητικός στο ενδεχόμενο μετακόμισης στη Ρωσία. Πιο πιθανή από ποτέ η αποχώρηση του «El Ninho» από το «Στάμφορντ Μπριτζ», το προσεχές καλοκαίρι.   



«Άκυρο» από Τόρες σε Ανζί

Σύμφωνα με δημοσίευμα της «Daily Mail», η Ανζί βολιδοσκόπησε τις προθέσεις των «μπλε» για τον διεθνή φορ που από τον Ιανουάριο του 2011, όταν και αποκτήθηκε έναντι 50 εκατ. λιρών, δεν έχει καταφέρει να δικαιολογήσει τα χρήματα που διατέθηκαν για την αγορά του.

Η Ανζί φέρεται να πλησίασε τους Λονδρέζους ώστε να μάθει τις προθέσεις τους αναφορικά με το μέλλον του Φερνάντο Τόρες, όμως ο Ισπανός απέρριψε το ενδεχόμενο να συνεχίσει την καριέρα του στη Ρωσία.

Όπως τονίζεται, θα περιμένει να δει πρώτα τι μέλλει γενέσθαι στην Τσέλσι και τι ακριβώς θα του πουν στο φινάλε της σεζόν, προκειμένου να εξετάσει πιο σοβαρά τις επιλογές που θα του παρουσιαστούν στη θερινή μεταγραφική περίοδο. Ο ίδιος, εφόσον δεν συνεχίσει με τη μπλε φανέλα, θα ήθελε είτε να επιστρέψει στην Ισπανία, είτε να αποκομίσει εμπειρίες και από τη Serie A…