«Πόρτα» σε Σίτι και Τσέλσι για τη Στόουκ!

Ο Τζακ Μπάτλαντ θέλει να παίζει! Και προκειμένου να το κάνει αυτό, ήθελε να πάει σε κάποια ομάδα, στην οποία θα εξασφάλιζε θέση βασικού. Έτσι, όπως αποκάλυψε, έριξε «πόρτα» στις Μάντσεστερ Σίτι και Τσέλσι για να υπερασπιστεί την εστία της Στόουκ!   



«Πόρτα» σε Σίτι και Τσέλσι για τη Στόουκ!

Ο 20χρονος πορτιέρο που έχει παραμείνει στη Μπέρμιγχαμ μέχρι το καλοκαίρι, με τη μορφή δανεισμού από τους «πότερς», ήξερε πως το επόμενο μεγάλο βήμα στην καριέρα του ήθελε μεγάλη προσοχή.

Θεώρησε ότι αν πήγαινε σε κάποια από τις πολύ μεγάλες ομάδες που τον ήθελαν, ίσως να γινόταν μόνιμος… παγκίτης και δεν το ήθελε. Έτσι, απέρριψε τις Μάντσεστερ Σίτι και Τσέλσι, για να συμφωνήσει με τη Στόουκ και να μετακομίσει το καλοκαίρι στο «Μπριτάνια».

«Είχα την ευκαιρία να πάω στην Τσέλσι, την πρωταθλήτρια Ευρώπης, αλλά δεν το έκανα. Είναι σπουδαίος σύλλογος, είναι τιμή μου που ενδιαφέρθηκε για μένα αυτή η ομάδα, αλλά  θέλω να παίζω και ίσως να μην είχα την ευκαιρία να το κάνω εκεί» είπε ο Μπάτλαντ, για να μιλήσει και για την πρόταση που είχε το καλοκαίρι του 2012:

«Με είχε πλησιάσει η Μάντσεστερ Σίτι, αλλά την απέρριψα και αυτή. Έχει τον Τζο Χαρτ που είναι εκ των κορυφαίων τερματοφυλάκων και θα ήταν δύσκολο για μένα να παίξω κι εκεί».