Στη Σίτι μέχρι το τέλος ο Μπάρι

Την επιθυμία να τελειώσει την καριέρα του στην Μάντσεστερ Σίτι μαχόμενος για τίτλους μέχρι το τέλος αυτής, εξέφρασε ο μέσος των «πολιτών», Γκάρεθ Μπάρι, ο οποίος μεταξύ άλλων τόνισε πως δεν έχει άγχος για το ποιο θα είναι το μέλλον του στην ομάδα.



Στη Σίτι μέχρι το τέλος ο Μπάρι

Ο 32χρονος Άγγλος έχει ακόμη ένα χρόνο πριν τη λήξη του συμβολαίου του με τη Σίτι, ενώ βρίσκεται ήδη τέσσερα χρόνια στο «Etihad» καθώς μεταγράφηκε στην ομάδα του Ρομπέρτο Μαντσίνι από την Άστον Βίλα το 2009.

Η Σίτι έχει άλλους δύο παίκτες με ηλικία πάνω από τα 30, με τους Κάρλος Τέβες και Τζόλεον Λέσκοτ να έχουν συμβόλαια που λήγουν το 2014.

Αναφορικά με το μέλλον του στην ομάδα του Μάντσεστερ, ο Μπάρι δήλωσε: «Θέλω να τελειώσω τη καριέρα μου σε μία ομάδα που να μάχομαι μέχρι το τέλος για να αποκτήσω τίτλους και η Σίτι είναι ο κατάλληλος σύλλογος για να το κάνω», δήλωσε αρχικά ο Άγγλος μέσος και συμπλήρωσε: «Είμαι χαρούμενος που βρίσκομαι εδώ, αλλά παράλληλα θα πρέπει να σεβαστώ και τους νέους παίκτες που έρχονται».

Για το ποια είναι η επιθυμία του συλλόγου για τους «30αρηδες» της ομάδας, ο 32χρονος τόνισε: «Έχουν ακόμη χρόνο να δουν τι θέλουν να κάνουν και με ποιούς θέλουν να προχωρήσουν στο μέλλον. Εγώ απλά θα πρέπει να αρπάξω την ευκαιρία. Ωστόσο και οι άλλοι παίκτες που βρίσκονται στην ίδια ηλικία με εμένα είναι άνετοι, επειδή υπάρχει ακόμη χρόνος για συζητήσεις. Αυτό που είναι σημαντικό για εμάς, είναι να συνεχίσουμε να έχουμε καλές εμφανίσεις για να έχουμε μια θέση στην ενδεκάδα».

Επιμέλεια: Κωνσταντίνος Σπυρόπουλος