Και ρέκορντμαν ο Κριστιάνο Ρονάλντο

Το γκολ του Κριστιάνο Ρονάλντο στο παιχνίδι της Ρεάλ Μαδρίτης κόντρα στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στο «Ολντ Τράφορντ» στους «16» του Τσάμπιονς Λιγκ όχι μόνο χάρισε την πρόκριση στη «βασίλισσα», αλλά αποτέλεσε και ρεκόρ.  Ο Πορτογάλος ξεπέρασε τον Εουσέμπιο σε τέρματα και ισοφάρισε αυτά του Χέντο στο Κύπελλο Πρωταθλητριών.



Και ρέκορντμαν ο Κριστιάνο Ρονάλντο
Η ιστορία για τους ποδοσφαιριστές, ειδικά στο επίπεδο του Κριστιάνο Ρονάλντο, γράφεται καθημερινά. Ο 28χρονος σούπερ σταρ σημείωσε το νικητήριο τέρμα στο παιχνίδι κόντρα στη Γιουνάιτεντ την Τρίτη (1-2), το οποίο δεν σφράγισε απλώς την πρόκριση της «βασίλισσας» αλλά του χάρισε και δύο σημαντικές διακρίσεις.

Για την ακρίβεια, ο πρώην παίκτης των «κόκκινων διαβόλων» έγινε ο πρώτος Πορτογάλος παίκτης που πέτυχε 47 τέρματα στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση (31 με τη Ρεάλ και 13 με τη Γιουνάιτεντ), ξεπερνώντας τον Εουσέμπιο, ο οποίος είχε 46 με τη φανέλα της Μπενφίκα.

Επίσης, έφτασε τον Φρανθίσκο Χέντο στην τέταρτη θέση του πίνακα των σκόρερ όλων των εποχών για τη Ρεάλ Μαδρίτης στην ίδια διοργάνωση με 31 τέρματα και  βρίσκεται μόλις τέσσερα πίσω από τον Φέρεντς Πούσκας (35).  Στην πρώτη θέση της λίστας παραμένει ο  Ραούλ (66 γκολ) και ακολουθεί ο Αλφρέντο Ντι Στέφανο με 49.

Επιμέλεια: Γιώργος Σιάφας