Επανεξέταση ζήτησε η Λέιτον Όριεντ

Ό,τι μπορεί για να βγει κερδισμένη στην υπόθεση της άδειας χρήσης του Ολυμπιακού Σταδίου του Λονδίνου, κάνει η Λέιτον Όριεντ. Η ομάδα της LeagueOne ζήτησε επανεξέταση της διαδικασίας με την οποία η υποψηφιότητα της Γουέστ Χαμ για το Στάδιο, αναδείχθηκε επικρατέστερη.



Επανεξέταση ζήτησε η Λέιτον Όριεντ
Ο εκ των ιδιοκτητών των «σφυριών», Ντέιβιντ Γκολντ, πρόσφατα έκανε λόγο για συμφωνία με την London Legacy Development Corporation, ώστε ο σύλλογος να αγωνίζεται στο Ολυμπιακό Στάδιο της αγγλικής πρωτεύουσας από το 2016. Μάλιστα, τόνισε ότι μέχρι τα μέσα Μαρτίου θα έχει επισημοποιηθεί η συμφωνία με τις απαραίτητες υπογραφές.

Ο πρόεδρος της Λέιτον Όριεντ, Μπάρι Χερν, επανέλαβε πως ενδεχόμενη «μετακόμιση» των «σφυριών» στο Ολυμπιακό Στάδιο θα αποτελέσει αιτία για κίνδυνο επιβίωσης της ομάδας του, προτείνοντας τη λύση της χρήσης των εγκαταστάσεων και από τις δύο ομάδες.

Μιλώντας στο «SkySports», ο ισχυρός άνδρας της Όριεντ, έθεσε το ζήτημα της επανεξέτασης της διαδικασίας με την οποία επιλέχθηκε ως επικρατέστερη υποψηφιότητα για το Στάδιο αυτή της Γουέστ Χαμ, δηλώνοντας πως: «Η διαδικασία που ακολουθήθηκε ήταν λανθασμένη και η London Legacy Development Corporation δεν τήρησε τους κανονισμούς».