Αλόνσο: «Παίξαμε όσο καλύτερα μπορούμε»

Στο μάξιμουμ των δυνατοτήτων τους αγωνίστηκαν, σύμφωνα με τον Τσάμπι Αλόνσο, οι ποδοσφαιριστές της Ρεάλ Μαδρίτης μετά την αποβολή του Νάνι στο «Ολντ Τράφορντ», με αποτέλεσμα η «βασίλισσα» να πάρει τη νίκη με 2-1 επί της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και να περάσει στα προημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ. 



Αλόνσο: «Παίξαμε όσο καλύτερα μπορούμε»

Ο Ισπανός μέσος της ισπανικής ομάδας, τόνισε πως από τη στιγμή που οι «κόκκινοι διάβολοι» έμειναν με παίκτη λιγότερο, η Ρεάλ έπαιξε όσο καλύτερα θα μπορούσε να το κάνει, πετυχαίνοντας τα δύο γκολ σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα.

Βέβαια, δεν θέλησε να τοποθετηθεί για τη φάση της αποβολής του Νάνι στο 56ο λεπτό, υπογραμμίζοντας, όμως, το ματς ήταν πιο εύκολο, λόγω της επιλογής του Σερ Άλεξ Φέργκιουσον να μην κλείσει τη Γιουνάιτεντ στην περιοχή της.

«Η αποβολή ήταν μια πολύ δύσκολη απόφαση για τον διαιτητή, αλλά υπάρχουν παιχνίδια, τα οποία γίνονται πολύ πιο δύσκολα αν ο αντίπαλος παίζει με παίκτη λιγότερο, αφού κλείνεται στα καρέ του. Μετά την αποβολή, όμως, παίξαμε ίσως, όσο καλύτερα θα μπορούσαμε. Για περίπου 20 λεπτά ήμασταν πολύ ψύχραιμοι, πετύχαμε δύο γκολ και αποδώσαμε καλό ποδόσφαιρο. Θα πρέπει να επισημάνω, όμως, ότι ήταν και πολύ δύσκολο να μη δεχτούμε άλλο γκολ και αξίζουν συγχαρητήρια στον τερματοφύλακά μας» ήταν τα λόγια του Ισπανού.